Albertus Magnus opent haar deuren

RKSV Albertus Magnus heeft vrijdag een open dag. Deze wordt gehouden om de aankomende Groninger student een voorproefje te geven van de vereniging. 

IAM Open wordt meerdere keren per jaar gehouden. Deze editie vindt gelijk plaats met de open dagen van de RUG. Overdag is er een mogelijkheid om het pand te ontdekken. ’s Avonds wordt er een groot feest gehouden voor de potentiële leden. De activiteit richt zich niet alleen op nieuwkomers in Groningen, ook huidige Groninger studenten zijn van harte welkom op het feest. Albertus wil vrijdagavond duidelijk haar open sfeer naar buiten brengen. ”Hier kent iedereen elkaar, je voelt je er heel snel thuis.” aldus vice-praeses Sophie Offringa.

Enthousiastelingen kunnen zich vanaf dit jaar snel inschrijven. De vereniging heeft het mogelijk gemaakt dat men zich al in april kan inschrijven, zo is iemand eerder verzekerd van een plekje binnen de vereniging. Voor het feest kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via de Facebookpagina van Albertus. De inschrijvingen sluiten vrijdagavond om 7 uur.