Gruno’s Postharmonie vereeuwigd op legpuzzel

nieuws

De Gruno’s Postharmonie uit de stad is vereeuwigd op een legpuzzel. Dat laat de Harmonie weten op haar Facebook-pagina.

Het gaat om een puzzel die gemaakt is ter ere van de Nijmeegse Vierdaagse. Op de puzzel is van alles te zien. Behalve heel veel wandelaars en toeschouwers, gebeurt er ook van alles. Wie goed kijkt, ziet ook diverse muzikanten van de Postharmonie in hun opvallende donkerblauw-oranje kostuum. De Postharmonie loopt al jarenlang op de laatste dag van de Vierdaagse mee naar de Via Gladiola.

De legpuzzel is gemaakt door Jan van Haasteren en bestaat uit duizend stukjes. De puzzels van Van Haasteren zijn te herkennen vanwege de vele kleuren en details die hij gebruikt, en de humor die er in verwerkt zit.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *