Categorieën: Nieuws

Advocaat Ali K baseert zich op verslag politieacademie

Daan Meerburg, advocaat van Ali K. van Kaan Vastgoed en Financiële Dienstverlening is boos op burgemeester Peter den Oudsten en overweegt juridische stappen.

Volgens de advocaat was naming and shaming van het begin af aan het doel van de burgemeester. Een en ander zou blijken uit een verslag op de site van de politieacademie getiteld: ‘Soms is half politiewerk al genoeg.’ Het verslag gaat over onderzoek naar het gezin A39, dat zouden de gebroeders  K zijn. Den Oudsten  noemde het bedrijf, Kaan Vastgoed en Financiële Dienstverlening als voorbeeld van een bedrijf waar je grote vraagtekens bij kunt zetten. De broers worden verdacht van het witwassen van geld, bouwfraude, intimidatie en oplichting. De broers bezitten veel vastgoed in de stad. De burgemeester trok bouwvergunningen in en doet een Bibob-onderzoek. “Ik zie een eventuele zaak met vertrouwen tegemoet, ik focus mij op de bestuurlijke kant van de zaak, het OM de strafrechtelijke kant. ‘

Volgens advocaat Daan Meerburg brengt de burgemeester met zijn uitlatingen het bedrijf schade toe.

 

 

 

Ecco van Oosterhout

Bekijk reacties

  • Daan Meerburg heeft boter op z'n hoofd,deze broers hebben diverse (onder)aannemers niet betaald(voor bijna half miljoen) d.m.v. faillissement truc,1 van de onderaannemers ging de broers opzoeken en kreeg een pistool op z'n hoofd.
    Geen enkele aannemer in het noorden wil nog wat te maken hebben met deze broers,aannemers die nog wel met de broers in zee willen moeten wel wanhopig zijn.De schade wat dit fop bedrijf van de broers hebben geleden hebben ze zelf gedaan.He tuig van Kaan moet uit onze stad geweerd worden.

    • We leven toch niet in Texas? Jammer dat wij op deze manier ondernemers laten schrikken, zodat ze naar het buitenland verkassen. Wij hebben hier werkgelegenheid nodig. Volgens mij speelt hier afgunst een grote rol.

      • Je hebt duidelijk de boodschap niet begrepen,ze moeten inderdaad verkassen.Dat jij criminelen verdedigd zegt veel over jou.Er zijn onderaannemers over de kop gegaan omdat de broers niet betaalde en mensen op straat komen te staan en dan heb jij het over werkgelegenheid,laat me niet lachen man.

      • "Pieter den Bosch"

        We hebben zeker de Texas-mentaliteit nodig. In Texas waren de onderaannemers, na bedreiging met vuurwapen van één van hun, met een club terugkomen. En met genoeg vuurkracht. Daar weten ze wel dat je als burger voor je veiligheid, op jezelf bent aangewezen, en dat je met andere burgers zelf zo nu en dan moet optreden tegen criminelen.

        In Nederland kiezen de verzamelde "elites", om volstrekt onduidelijke redenen, via de rechterlijke macht, nog steeds voor criminelen als die burgers slachtoffer van een misdaad maken. Door absurd laag te straffen. Trots op hun "enorme" "gewiekstheid" dat ze zijn als ze via vonnis van één dag gevangenis en verder een taakstraf, een seksuele misdaad onbestraft laten.

        # draintheswamp.

  • Welke partij zal zich het hardst zal maken voor onteigening van crimineel bezit?

    Het is de partij waar elke rechtgeaarde Nederlander op moet stemmen op 15 maart!

  • Vroeg me al af waar de K in Ali K. voor stond maar dat is nu duidelijk; Kaan Vastgoed en Financiële Dienstverlening :-)

Recente berichten

Rondleiding langs graven verzetsstrijders op Zuiderbegraafplaats

In aanloop naar 4 en 5 mei worden rondleidingen verzorgd over zestien Groningse verzetsstrijders die…

1 uur geleden

Verdachten van aanrijding peuter weer vrij; politie nog bezig met onderzoek

De twee mannen die worden verdacht van het aanrijden van een kind, dinsdagavond rond zes…

1 uur geleden

Start Rui Mendes in de basis tegen Telstar? ‘Ik denk dat hij mooi in ontwikkeling is’

Er breekt een zeer spannende speelronde aan voor FC Groningen. De ploeg van trainer Dick…

2 uur geleden

Gronings whiskyplatform European Whisky Auctions bestaat drie jaar

Begonnen als lokale start-up, uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van online whiskyveilingen. European…

4 uur geleden

Wielrenner gewond na aanrijding door vrachtwagen

Een wielrenner is donderdagochtend gewond geraakt na een aanrijding aan de Duinkerkenstraat. Dat meldt RTV…

4 uur geleden

Blauwbörgje krijgt afdeling voor jonge mensen met dementie

Zorgaanbieder Dignis opent op 15 mei in 't Blauwbörgje een nieuwe afdeling voor jonge mensen…

5 uur geleden