Folkingestraat krijgt bewakingscamera’s

De Folkingestraat en omgeving krijgen politiecamera’s om de overlast van drugsdealers tegen te gaan. Dat heeft burgemeester Peter den Oudsten toegezegd.

Sinds de sluiting van de prostitutiepanden in het A-kwartier zijn de dealers naar de omgeving van de Folkingestraat verkast. Volgens de ondernemers gedragen ze zich intimiderend.

De camera’s zijn tijdelijk, voorlopig voor drie maanden. Daarna moet de gemeenteraad toestemming geven voor een vervolg.

Deel dit artikel:

  1. Zooooo voorspelbaar. Ik heb het eerder gezegd; pak de dealers (van het A-kwartier) en niet de prostitutie. Nu verplaatst hetzelfde probleem zich. Is dit politieke tactiek om ook Nieuwstad te sluiten? Totaal verkeerd bezig Gemeente Groningen.

  2. KLOPT GEWOON ALLES DICHT EERST DE TWEE CAFE AL DICHT NU TOEZICHT IN LATER DE panden dicht gewoon alles weg goed bezig gemeente groningen niet dus in wie lacht later de dealers wandt die gaan gewoon door met hun handel geen onkruit tegen gewassen pak je paar dealers staand er later weer een blik nieuwe dealers alweer klaar hoi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *