FC Groningen met 2-1 onderuit tegen Willem II

FC Groningen heeft zaterdagavond in Tilburg met 2-1 van Willem II verloren. Invaller Mimoun Mahi trof als enige het doel voor de gasten.

De FC had in de eerste helft het beste van het spel, maar Willem II kreeg de grootste kansen. Willem II, getraind door ex-Groningen coach Erwin van de Looi, drong na de pauze meer aan en kwam in de 66e minuut op voorsprong via Haye. Een kleine tien minuten later kwam de FC langszij toen invaller Mimoun Mahi scoorde na een doorkopbal van Tom van Weert. In de 85e minuut nam Willem II opnieuw de leiding. Ogbeche kopte de bal in de touwen nadat die terugkaatste van de lat.

FC Groningen blijft staan op 9 punten uit 11 duels. De Tilburgers verlaten de laatste plaats en hebben nu een punt meer dan FC Groningen.