Snelkraak cafetaria Verlengde Hereweg: politie lost schot

Twee verdachten hebben in de nacht van zondag op maandag een snelkraak gepleegd bij een cafetaria aan de Verlengde Hereweg. Bij een worsteling tussen de verdachte en de agent is er per ongeluk geschoten.

De snelkraak vond rond de klok van 02.00 uur plaats. De kraak werd ontdekt door een agent die in de buurt aanwezig was. Na de snelkraak zijn de twee verdachten gevlucht.

Volgens een woordvoerder is het onbekend of er ook iemand gewond is geraakt. Daarnaast is het ook onbekend of er iets buit is gemaakt. Bij de cafetaria is door de technische recherche onderzoek gedaan.

Van de twee verdachten hebben een heel licht getinte huid of door de zon gebruind en waren rond de 20 a 25 jaar. Beide verdachten waren ongeveer 1.75 meter lang.
De bestuurder van de scooter droeg een zwarte jas en een spijkerbroek. Hij had kort donker haar en droeg een zwarte pet, later droeg hij een grijze bivakmuts.
De tweede verdachte had donker haar en droeg een beige pet. Hij droeg een donkere jas en een spijkerbroek.

Mensen die iets gezien hebben, of meer informatie hebben, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900 88 44.