Eerste puntverlies Be Quick 1887 in derde divsie

Foto Andor Heij. Archief. Daan Driever, in het wit, scoorde voor Be Quick.

Na vijf overwinningen in de derde divisie op zondag speelde Be Quick 1887 uit met 1-1 gelijk tegen JVC Cuijk. Be Quick staat met 16 punten uit zes wedstrijden tweede achter De Dijk, maar de Groningers hebben wel een wedstrijd minder gespeeld.

Be Quick begon goed, want al na zeven minuten scoorde Daan Driever op aangeven van Joram Smits. De Groningers moesten daarna achteruit, want JVC Cuijk was voor rust de betere ploeg en kwam op 1-1 via een afstandsschot van Llias Zaimi. Be Quick wist ondanks de druk en de kansen van JVC schadevrij de pauze te halen.

Na de thee stond het beter bij de Groningers en kon het alle kanten op. Beide ploegen kregen een paar aardige kansen, maar een doelpunt viel niet. Trainer Mischa Visser van Be Quick was realistisch over de hele wedstrijd en zei dat het punt het maximaal haalbare was geweest tegen JVC Cuijk.