Bloedeloze remise tussen Gorecht en PKC’83

In de eerste klasse E van het zaterdagvoetbal speelden Gorecht en PKC’83 op sportpark De Koepel in Haren met 0-0 tegen elkaar gelijk. Gorecht staat vierde, PKC zevende.

Voor rust gebeurde er op een schot van Nick Janzen van Gorecht na op de lat bijna niets. Na rust kreeg Erdem Yeni voor PKC twee aardige kansen, maar het niveau van de wedstrijd was het aanzien nauwelijks waard.

In blessuretijd viel er weer wat te genieten. Eerst miste Brian Inge van PKC een enorme kans en aan de andere kanst voorkwam verdediger Serginho Fatima van PKC dat Robin Zuidema zou scoren.

“Ik vond wel dat als je naar de kansen in de tweede helft kijkt wij het meest recht hadden op de winst”, aldus PKC’83 trainer Marc van Meel. “We benutten de kansen niet. We hebben nog maar twee doelpunten gemaakt en beide uit strafschoppen. Dat is toch wel iets waar je je zorgen over moet gaan maken”.

Van Meel was absoluut niet tevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg: “Als je ziet hoe we op doel schieten, hoe de voorzetten gegeven worden en dan de slechte spelhervattingen. Het is gewoon te triest voor woorden. Dan verdien je het ook niet”.