Tijdelijk geen treinen Groningen – Assen

nieuws
Foto: Martin Nuver 112groningen.nl

Tussen Groningen en Assen was zaterdagmiddag tijdelijk geen treinverkeer mogelijk.

Dit in verband met een aanrijding met een persoon, ter hoogte van Haren. Reizigers hadden tot een uur vertraging. Sinds omstreeks 17.00 rijden de treinen weer volgens het spoorboekje.

Deel dit artikel:

 1. Een springer zeker, en weer een machinist met een trauma.

  Haal die manisch depressieve zelfmoordenaars toch uit de maatschappij. Neem ze op. Noem de instellingen hoe je wilt, gekkenhuis, behandelinstituut, maar voorkom dit voortaan. Al was het alleen maar om de machinisten te beschermen tegen die zelfmoordegoïsten (want dat zijn het).

  Als het geen springer was, RIP. Maar mijn mening over springers blijft hetzelfde.

  1. O Kars meent te weten dat het om een springer gaat met een psychische ziekte. Wat een voor ingenomenheid. Ik meen te weten dat de springer ongeneselijk ziek is. Laten we die mensen ook opsluiten. Ik meen ook te weten dat het ging om een jogger met oortjes in. Hoorde de trein niet. Ook opsluiten die lui. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Kars zou wat mij betreft moeten nadenken wat hij schrijft. Mensen zo als groep wegzetten lijkt me zeer onwenselijk. Hij heeft natuurlijk gelijk over de gevolgen voor de machinist. Ook de reizigers en omstanders kunnen hier veel last van ondervinden. Laten we voorkomen dat mensen die al psychisch ziek zijn, door opmerkingen als Kars maakt inderdaad gaan springen. Verbeter de wereld, begin bij jezelf meneer of mevrouw O Kars.

 2. De reactie van Kars is buiten alle proporties. Alsof iedereen die manisch depressief is zelfmoord wil plegen. Dit geeft weer aan hoe klein de kennis over mensen met een psychische aandoening is.
  Ik vind persoonlijk het gebruiken van de trein om een eind te maken aan je leven de minste manier. Het NS personeel krijgt te maken met enorme trauma’s en dat gun ik niemand. Dat je boos bent als dat gebeurd is logisch, helemaal als je er zelf mee te maken hebt gehad. Maar het afreageren van die boosheid op mensen met een psychische aandoening is gewoon weg zielig.

 3. ‘Beste’ O.Kars,

  God zij dank zegt uw reactie meer over u dan over de persoon die zichzelf het leven heeft ontnomen. U mag blij zijn dat u het niet begrijpt.

  Alhoewel… Ik zou u toe kunnen wensen dat u eens in de schoenen van zo’n ‘zelfmoordegoïst’ zou staan; maar dan verlaag ik me tot uw niveau. Niveau riool.

  Fijn leven verder.

 4. Ik denk dat u meneer of mevrouw O Kars ze zelf niet helemaal op een rijtje heeft! Wat triest om zo te denken en ziek om het überhaupt te schrijven!!!!

 5. Ik zat met mijn zoontje van 6 in die trein.. ik vind het gewoon triest voor de persoon die zo zijn leven wou eindigen omdat hij/zij geen uit weg meer zag, ik vind niet dat wij over deze persoon mogen oordelen. In ieder geval vreselijk voor machinist en andere betrokkenen. Ik Wil bij deze graag nog de conducteur bedanken voor de rust en tussendoor de moeite nemen om door de microfoon te melden dat het nog wat langer ging duren. Dit maakte dat het voor mij zoontje ook te begrijpen was en alles verliep zeer netjes.

 6. Lieve O. Kars,

  Wat heeft deze verschrikkelijke gestoorde springer jou aangegaan! JIJ hebt, ofwel een heel uur lang vertraging ondervinden, of misschien nog erger! Hij, deze debiel, heeft jou geïrriteerd!

  Lieve simpele O. Kars, Ik heb de man gekend, ken zijn lieve vrouw, dito kids en schoonouders. Ik zag de springer afgelopen vrijdag nog (niet springend) op het schoolplein om zijn dochter op te halen na zijn werk. Sprak zijn vrouw en zoon nog vorige week. Zoonlief heeft net een diploma gehaald om trots op te zijn. Het fb van de springer stond er vol van!

  Helaas had deze debiele springer, die in een gesticht thuis hoort, lieve O. Hitler een ziekte. DEPRESSIE…. wat doet zo’n iemand (met vrouw, kinderen en baan) in deze samenleving! Hitler? Ik bedoel Kars uiteraard. Slip of the tong…

  Lieve machinist (en dit is beslist niet sarcastisch bedoeld ), alle liefde kracht en wijsheid…Het ligt niet in zijn aard wie dan ook kwaad te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *