Gruno’s Postharmonie schittert in Oosterpoort

In muziekcentrum De Oosterpoort staat voor komende zaterdag het jaarconcert van Gruno’s Postharmonie op het programma. Een avond waarbij het allemaal draait om theater. “Het beloofd een spectaculaire avond te worden.”

“Misschien kan die aanzet iets strakker.” Het is donderdagochtend in de repetitieruimte van Gruno’s aan de Spaarnestraat. In de ruimte worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet voor het jaarconcert. “Het gaat een avond worden vol verrassingen”, zegt Danny Bergsma van de Harmonie. “We hebben dit jaar gekozen voor het thema theater, en daar hebben we ons als orkestcommissie behoorlijk in uitgeleefd. Zo zullen we bijvoorbeeld samen optreden met de bekende zangeres Ellen ten Damme. Maar werken we ook samen met een gelegenheidscombo dat bestaat uit studenten van het Noorderpoort.”

De voorbereidingen op het concert zijn enkele maanden geleden al begonnen. “Hier zit honderden uren werk in”, zegt Rik van Tuinen, gitarist in het combo. “Maar het is zo ontzettend leuk om te doen. Allereerst samenwerken met de Postharmonie wat ontzettend vet klinkt, maar ook samen mogen optreden met Ellen ten Damme. Dat is echt wel een hoogtepunt in mijn carrière.”

Het concert begint zaterdag om 20.15 uur Kaarten en meer informatie is te vinden op de website van de Postharmonie.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *