Sussende vrouw wordt slachtoffer

nieuws
Foto: Andries Oord

In de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 maart heeft de politie een 27-jarige man uit Groningen aangehouden wegens mishandeling van een 22-jarige Groningse vrouw.

.

Rond half vijf was er een vechtpartij tussen een groepje mannen op de Grote Markt. De 22-jarige vrouw, die niet bij de groep hoorde, zou hebben geprobeerd de boel te sussen. Hierop is ze door de verdachte mishandeld. Het slachtoffer was niet goed aanspreekbaar en is met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk hoe het nu met het haar gaat.

De verdachte is ingesloten voor verhoor. De politie doet onderzoek.

Deel dit artikel:

  1. Graag zou ik dit heldhaftig optreden van deze meid willen onderstrepen met een bloemetje. Ze deed haar plicht om het boeltje niet te laten escaleren en werd zelf het slachtoffer. Ik wens haar heel veel beterschap en een spoedig herstel.

    En jij 27 jarige man .. flapdrol loser dat je bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *