Babbeltruc eist drie slachtoffers

112
Foto: Andries Oord

Drie mensen uit de stad zijn vorige week slachtoffer geworden van een babbeltruc. Daarbij werd geld weggenomen.

Tweemaal belde de verdachte aan bij een woning met de vraag om te mogen telefoneren. In één geval gaf de bewoner hem ook reisgeld mee; de buren zouden dat terugbetalen. In het tweede geval nam hij geld weg uit de woonkamer. Op het derde adres vertelden een man en vrouw dat ze een woning in de buurt wilden kopen en wat kamers wilden opmeten. Het lukte de vrouw om de huissleutel te kopiëren. Drie dagen later bleek geld uit de woning te zijn weggenomen.

De man is tussen de 20 en 25 jaar en ongeveer 1.90 meter lang. Hij heeft een slank postuur, zwart kort haar, een Gronings accent, donkere trui en een lichte jeans.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *