Hengelsportwinkel stopt na ruim halve eeuw

Hengelsport Noord aan de Bedumerweg is dinsdag voor het laatst open. De winkel is inmiddels bijna leeg en de laatste klanten komen koffie drinken, visspullen kopen en afscheid nemen van de waarnemende eigenaar, Klaas.

Na het overlijden van de laatste eigenaar is geprobeerd een overnamekandidaat te vinden. Dat is niet gelukt. Vaste klanten balen omdat nu ze op zoek moeten naar een ander adres voor een praatje, een kop koffie en maden, wormen en hengels.

“Het is heel jammer, weer een klein winkeltje dat ermee stopt, aldus een vaste klant die nog éénmaal het kleine winkeltje binnen stapt.

Hengelsport Noord was niet verbonden aan één visclub maar uit alle hoeken van de stad kwamen vissers van verschillende clubs om hier hun spullen te kopen.

Deel dit artikel:

  1. Erg jammer om te horen, het is helaas teeds moeilijker voor de kleinere winkels om te blijven bestaan. Men is helaas genoodzaakt om er wel een webshop naast te hebben, alleen dan kan men blijven bestaan….
    Ook wij hebben naast onze fysieke winkel een webshop met onder andere maden en wormen, dan die maar per post verzenden, gemak dient de mens. Nogmaals jammer voor een dergelijke winkel, dat ze niet een overnamekandidaat hebben kunnen vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *