Veel bezoekers Hoornse Meer Concert

nieuws
Foto: Annemarieke Hunze

Het Hoornse Meer Concert trok zaterdagavond een kleine duizend bezoekers naar het S. Allendeplein.

Niet alleen op de wal, maar ook op boten in het water genoot het publiek van verschillende optredens. De slagwerkgroep Van het Prins Claus conservatorium zorgde voor een spectaculaire opening. Daarna trakteerden Laura Fygi, Miranda van Kralingen en de Provinciale Brassband Groningen de bezoekers op een gevarieerd muzikaal aanbod. Tussendoor verzorgden studenten van Dansacademie Lucia Marthas een spetterend musical – en dansblok.

De organisatie noemt de avond zeer geslaagd.

Deel dit artikel:

 1. Het was een gezellige familiedag met gezonde hapjes, lekkere drankjes, vrolijk vertier en het zonnetje. Aan het Hoornse Meer.
  Wij hebben in elk geval ongecompliceerd genoten van alle optredens. Het spelplezier, een feest van herkenning, spatte er vanaf. En er mocht gedanst worden.
  En wat ons betreft is dit buurtfeestje zeker voor herhaling vatbaar. Of dat financieel ook haalbaar is, is een vraagteken.
  Misschien dat sponsors (het bedrijfsleven met een goede naam) kunnen helpen?
  Maar het mag zeker niet één zakelijke business worden, dan is het spontane er af.
  Ons provinciestadje-in-financiële-misere mocht heel eventjes alle zorgen vergeten, Groningen heeft er in elk een schitterend evenement bij!

 2. Een prachtig concert. Genoten van hoogstaand optreden van voortreffelijke artiesten. Mooi weer en ongedwongen sfeer. Zie uit naar zesde GHoornse Meer Concert in 2016.

 3. Nagenieten van het zeer geslaagde jubileum HOORNSE MEER CONCERT (HMC) op zaterdag 6 juni. Duizenden bezoekers genoten vanaf hun balkons, vanaf boten de op de kade van dit voor Groningen unieke gratis openlucht concert. Voor ons als organisatie met name een enorm chapeau aan alle uitvoerenden en dank aan alle partijen die het concert mede mogelijk hebben gemaakt. Kijk zeker even op de site onder partners wie dat waren. En schaar u achter deze trouwe sponsoren om het volgende HMC te laten klinken. De komende tijd zal de site een goed impressie geven van het concert. Annemieke Fictoor, bestuurslid HMC

 4. Was inderdaad een zeer geslaagd concert. Geweldige artiesten, prachtig weer en een mooie lokatie.
  De vele enthousiaste bezoekers op de wal en in de bootjes maakten er een grandioos feest van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *