Geen Albert Heijn op Raadhuisplein Haren

nieuws
Foto: Google Streetview

De verplaatsing van de supermarkt van Albert Heijn van de Kerkstraat in Haren naar het Raadhuisplein gaat niet door. De gemeente zet een streep door de plannen.

Het gemeentebestuur van Haren heeft lange tijd met Ahold en pandeigenaar SPF gesproken over de verhuizing naar het nog lege Raadhuisplein. Afgelopen week trok ze de conclusie dat dit niet haalbaar is en zijn de gesprekken beëindigd.

De gemeente wil al lange tijd een nieuwbouwplan realiseren op de open plek van het oude gemeentehuis aan het Raadhuisplein. Er waren plannen voor een supermarkt, enkele dagwinkels en daarboven appartementen. Het college gaat nu zoeken naar alternatieven aan het Raadhuisplein.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *