Categorieën: Nieuws

Campagne voor telefoonnummer 14 050

De gemeente begint deze week met een campagne om het nieuwe centrale telefoonnummer 14 050 beter bekend te maken. De gemeente is vanaf nu met één telefoonnummer bereikbaar.

Met het centrale nummer wordt de telefonische dienstverlening verder verbeterd. De campagne vindt plaats via social media, advertenties, posters langs de weg en OOG TV. De telefonisten achter net nummer 14 050 zijn goed opgeleid en kunnen de meestgestelde vragen direct goed beantwoorden.

De Rijksoverheid geeft alle gemeenten één herkenbaar landelijk kengetal geven, met na het getal 14 het netnummer. Veel bestaande publieksnummers zitten inmiddels onder 14 050 en de ervaringen zijn goed.

Gert van Akkeren

Bekijk reacties

  • Op zich handig maar heb nu bij 2 ( verschillende ) modems / routers ( voip ) al niet naar dit nummer kunnen bellen omdat het nummer niet begint met een 0 ( nul ). Dit geldt ook voor andere nummers die beginnen met een 1.
    Hebben een uitzonderingsregel voor dit nummer moeten aanmaken om dit op te lossen of overrule code moeten gebruiken.

  • Met in de promo een bekend Groningse actrice. Wie heeft deze campagne/promo bedacht? Je had dan juist een niet bekend gezicht als telefoniste moeten opnemen in de promo als een vertoon van deskundigheid. En dus niet Miranda Bolhuis als ondeskundig op dit vlak.

    • Sjoerd.

      Miranda Bolhuis gaf les bij het kunstenaarstraject, waar ze tot weerzin van een vriendin van mij een half uur de komst van het MONSTRUM zat te promoten. Miranda Bolhuis zette haat handtekening onder de pro MONSTRUM petitie, en sprak (bezoldigd?) een pro MONSTRUM filmpje in. In ruil daarvoor wordt zij door de gemeente gevraagd om goedbetaalde klusjes uit te voeren.

      Zo werkt het in het (op zijn best) louter uit halftalenten bestaande "culturele" wereldje van ons provinciestadje. Ben jij aardig voor je vriendjes in de politiek, zijn zij in de vorm van snabbels goed voor jou.

      • En die filmpjes zijn weer gemaakt door Perry Hoekstra en zijn propagandacircus. De man wordt betaalt vanuit de subsidiepot van 8.6 miljoen per jaar. Dezelfde pot waar ook de lokale staatsomroep RTV Noord door wordt gefinancierd. Beschikbaar gesteld door de lokale politiek. 'voor wat hoort wat' Het cirkeltje is rond VSH !

      • Voeg daar Remy van Mannekes nog eens aan toe. En de cirkel is rond en gebocheld.

        Het is namelijk gewoon een PvdA man. Net als zijn pa. Het enige wat deze om volstrekt onduidelijke redenen bij RTV Noord (waarom niet de vereiste dat je Grunnegs spreekt?) werkzame figuur heeft, is het forse maandsalaris dat hij voor zijn propagandajournalistiek bij RTV Noord krijgt.

Recente berichten

Huiskamer van stro en leem na jaar bouwen af in Ten Boer: “Voor Woldwijk maar ook voor het dorp”

Het is een techniek die niet zo vaak meer wordt gebruikt: nieuwbouw optrekken uit stroleem.…

2 uur geleden

Participatie laat te wensen over na twee jaar ‘superlinks 1’: “Als je de stad op zwart kunt zetten ben je ver weg”

De participatie laat te wensen over. Dat is de belangrijkste opmerking die genoteerd kan worden…

3 uur geleden

Historische Groningse tram krijgt opknapbeurt in Arnhem

In het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem wordt deze periode druk gewerkt om een historische Groningse…

3 uur geleden

Suikermarkt strijkt op Eerste Pinksterdag neer op Suikerterrein

Op Eerste Pinksterdag, volgende week zondag, vindt op het voormalige Suikerunieterrein bij EM2 weer een…

3 uur geleden

FC Groningen viert zondag promotiefeest: “Tiktok Tammo, Burdy en Marco Schuitmaker”

FC Groningen viert zondagmiddag in de Euroborg haar promotiefeest. De deuren van het stadion gaan…

4 uur geleden

Noorderlicht laat zich opnieuw zien boven Groningen

Ook zaterdagavond en in de nacht van zaterdag op zondag was in Groningen het noorderlicht…

5 uur geleden