PVV stelt vragen over jeugdzorg

nieuws

De PVV in Provinciale Staten stelt vragen over jeugdzorg, zij wil bereiken dat kinderen niet van therapeut moeten veranderen door de overheveling van die zorgtaken naar de gemeente.

Kinderen die in behandeling zijn bij een psycholoog of therapeut moeten soms  van therapeut veranderen als blijkt dat de gemeente geen contract met die therapeut of instelling heeft . Het komt voor dat een gemeente de therapeut van dat kind dan niet vergoedt. Zo kan het gebeuren dat een kind gedwongen af moet zien van een vertrouwde psycholoog.

De PVV wil dat de provincie zich inspant zodat die kinderen bij hun eigen therapeut kunnen blijven.

Deel dit artikel:

 1. Als de PVV de guts had gehad aan de gemeenteraadsverkiezingen mee te doen, hadden ze een punt gehad. Nu zitten ze gewoon vanaf de verkeerde plek te blazen. Grote Geert durft het niet aan lokale afdelingen op te zetten zonder dat er een strakke controle is vanuit Den Haag. Hij weet dat de PVV zonder dictatoriaal bewind snel uit elkaar zou vallen.

   1. • U hebt het recht om uw mening te uiten, maar er zijn grenzen. U gebruikt geen belastend en beledigend taalgebruik, u kleineert niet, u houdt anderen in hun waarden, u gebruikt geen schunnigheden en/of obscene taal en u maakt geen racistische, discriminerende of smadelijke opmerkingen.

    Lees dit nog maar eens goed Pieter.

   2. Vergeet je gemakshalve een paar dingen.

    Kandidaat zijn voor de PVV kost iemand zijn carrière en ramen. Verder worden politieke outsiders als een gevaar gezien voor de gevestigde belangen en geïnfiltreerd. Of ga je ontkennen dat in de jaren zeventig van de aanwezigen bij ledenvergaderingen van de CPN, soms wel voor de helft uit bvd’ers bestond?

    Denk dat (door tien jaar zware bewaking) Gekke Geert geen andere keuze heeft dan het zijn van een niet-ledenpartij.

   3. Er zijn inderdaad hele goede redenen om een dictatuur te hebben VSH. Kan niet wachten tot Geert aan de macht ias uit de EU stapt en den Helder verkoopt aan Putin.

   4. Je kunt beter Marc!

    Dit is een Wacko Jacko achtig laag niveau! Dat Jack eenvoudig door NOS, BBC en FOX te brainwashen is, en tot holle hysterische frasen komt, begrijp ik, maar jij?

    Jij lijkt me een intelligente (Gymnasium?) gast die de Duitse taal machtig is, en dus zinnige, niet-propagandistische en intellectuele debat in Duitsland mbt wereldpolitiek zou kunnen volgen.
    Jij zou achter Europa’s laatste intellectueel Helmut Schmidt en 300 Duitse denkers aan een Putinversteher kunnen en moeten zijn.

    In tegenstelling tot de roestige oude bibliothecaris, weet jij (stiekem) ook wel dat de VS (met Brits vazaaltje) gedurende het tijdperk Putin, voor veel meer vernietiging, bloedvergieten, martelingen en doodstraffen verantwoordelijk is.
    En waar Rusland “slechts” bezig is met het territoriale integriteit en niet omsingeld worden, is de VS op niets anders uit dan economische werelddominantie (inclusief bescherming van het monopoly Petrodollar) onder het mom van democratie brengen.

    Benieuwd naar de mate van jouw hypocrisie. Daarom een vraagje: Als Kennedy een derde wereldoorlog (atoomoorlog) om raketten op Cuba wilde beginnen, waarom is Rusland verzet tegen volledige omsingeling door de NATO niet meer dan voorspelbaar en te rechtvaardigen?

    (Waar komt jouw rabiate Putin-haat vandaan? Vanwege het feit dat in Rusland, net als in acht staten in de VS, men niet op hoogst exhibitionistische optochten
    in de publieke ruimte zit te wachten?)

   5. Hahaha! Die Marc toch!Je wordt steeds meer een karikatuur van een serieuze reageerder.

   6. Het wordt een beetje een gewoonte van sommigen om bij gebrek aan inhoudelijke inbreng andere reageerders te beschimpen met dommige praatjes.

  1. VSH als jij niet wilt of kunt zien wat Putin voor type is dan is dat jouw probleem, en niet iets waar ik mij mee bezig hoef te houden. De VS is niet de gene die loopt te roepen dat ze met kernwapens gaan smijten als het zo uitkomt.

   1. Op het beoordelings- en inschattingsvermogen van VSH is wel wat aan te merken. Vriend van Putin en Assad, trouw lezer van Bild Zeitung, de standspartijen haalt een grote overwinning, aanhanger van Pegida en eurohaters etc. etc.
    En dat allemaal bijeen gegoogled op dubieuze sites waar allerlei idioten hun complottheorieën proberen te slijten.

   2. Weet niet over wie je het hebt? Als het over mij gaat is het rare opsomming van leugens.

    Over Putin. Een Putinversteher is wat anders dan een Putinfan. Maar dat gaat jou de zeer middelmatige en (door NOS, FOX BBC) gebrainwashte pet ver te boven.

   3. Ik herhaal.
    Het wordt een beetje een gewoonte van sommigen om bij gebrek aan inhoudelijke inbreng andere reageerders te beschimpen met dommige praatjes.

 2. [sarcasme mode on]
  Dat had niemand nou zien aankomen.
  [sarcasme mode off]

  Ook het feit dat adolescenten van tussen de 15 en 18 soms meer baad hebben bij een volwassen behandeling hebben geen keus meer of ze moeten het geluk hebben dat hun behandelaar die vaardigheid ook heeft. Vaak blijkt dat helaas niet zo te zijn namelijk.

  1. Ik dacht niet dat mijn IQ het onderwerp van deze discussie was. Probeer eens wat hoofdletters zou ik zeggen. Dat komt in ieder geval iets slimmer over.

 3. Even los van het feit welke politieke partij het voorstelt, lijkt het me inhoudelijk toch wel iets goeds. Een vertrouwensband met een kind opheffen om weer opnieuw een band met een andere zorgverlener, kost waarschijnlijk onnodig veel geld om weer een soortgelijke band te creëren. Dus in dat optiek is het ook simpel gezegd financieel beter dat iemand van dezelfde hulpverlener gebruik kan maken.

  Zou er ook zoveel ophef zijn geweest op dit artikel, als de SP of de PvdA dit voorstel had gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *