Categorieën: 112

Vrouw gewond door botsing met quad

Een 18-jarige Stadjer heeft donderdagmiddag met zijn quad een vrouw aangereden. Zij raakte daarbij gewond.

De man verloor op de kruising Bakboordswal – Lichtboei de controle over het voertuig en kon de fietsende vrouw niet meer ontwijken. Ze is met pijn aan rug en nek overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Gert van Akkeren

Bekijk reacties

      • Het was natuurlijk een inkopper. Heb je een idee waarom dat zo is?
        Tip: kijk eens naar de beelden waarop de aanhang van Wilders op tv te zien was.

        Ik had natuurlijk ook Stadspartij kunnen zeggen, maar van die partij ken ik geen enkele aanhanger. Waarschijnlijk schamen die zich te erg om zich bekend te maken.

    • Jack.

      Vreselijk domme opmerking van Jack. Ontwikkelde, vermogende en beschaafde liede. Amsterdam-Zuid verklaarden op de tv PVV te stemmen. Omdat zij door een bepaalde
      groep nieuwkomers gehaat worden. Zelfde verhaal voor mensen die op personen van het eigen geslacht vallen. Of mensen die in de olie/gas industrie in Arabie hebben gewerkt. Of oude mensen die in oude wijken in de Randstad wonen, die hun autochtone dochters minder langs zien komen, omdat cultuurdragers van een prehistorische apencultuur die vrouwen voor hoer uitmaken.

      Of mensen die afgelopen weekend de tweets over de Afghaanse (psychisch gestoorde) vrouw Farkhunda die valselijk van het verbranden van de koran werd beschuldigd, en gelyncht werd, lazen.
      En bij die tweets afbeeldingen zagen van hoe ze kapotgeslagen, maar nog levend op de grond zat. En andere afbeelding waarin je haar naast een rivierbedding gedumpte lijk zag branden.

      De mensen die ik ken die PVV stemmen, zijn bepaald geen Tokkies uit de onderklasse.

      Wat de Stadspartij met PVV te maken heeft, is volstrekt onduidelijk. Qua multicultulti-dossiers zit Stadspartij op lijn CU/SP. Best wel wegkijkerig links-naïef.

      En over Stadspartijers die zich schamen? Die drugs in jaren zestig en zeventig waren achteraf toch heel wat schadelijker voor de hersenen dan jij toen dacht?

      • Heel mooi van je dat je de partijen waarmee je sympatiseert verdedigt !

        Niet zo mooi dat je een andere cultuur omschrijft als 'prehistorische apencultuur', maar dat zal wel gebruikelijk zijn in dat soort kringen.

      • Jack

        Iets heel goed begrijpen (wat anders dan er mee eens zijn) is wat anders dan er mee sympathiseren. Moet jou echt ook alles uitleggen. Mijn verschil met Wilders is dat er diverse islamitische groeperingen zijn die ik graag naar Nederland /Europa zie komen.
        Maar niet die ook een hypermasculine, tribale, "eer"-verafgodende bergcultuur met zich meebrengen.

        Wel ben ik er spuugzat van hoe culturele Neanderthalers denken met vrouwen om te kunnen gaan. Noem me een feminist.

        (Durf je de foto's/filmpjes van de lynchpartij van Farkhunda te bekijken? Hoe ze met een volledig bebloed gezicht op de grond zit, een been voor haar romp, en een er achter. Schoen er naast. En ga je dan tevergeefs een voorbeeld zoeken van hoe groep Christenen iemand lynchden omdat diegene een Bijbel verbrand zou hebben?)

      • Gokje: dat durft Jack niet te bekijken. Ik denk zelfs dat hij hier helemaal niet meer inhoudelijk op gaat reageren.

      • Het is mij een groot raadsel wat mensen bezielt om andere groepen te voorzien van stigma's als 'prehistorische apencultuur' en 'culturele Neanderthalers'.
        Wanneer je complete groepen mensen zonder naar hun individuele kwaliteiten of kenmerken over één kam scheert dan is het verschil in benaderingswijze met figuren als Wilders nihil.

        Bij Wilders kun je nog als verklaring voor zijn verkniptheid aanvoeren dat zijn beoordelingsvermogen ernstig is aangetast door de bijzonder moeilijke omstandigheden waaronder hij leeft. Dat laatste gun ik niemand.

  • Ik denk dat ik mij eerder zou schamen als ik fervent aanhanger van PvdA of D66 zou zijn.

    On topic, @ Jacques, ken je de bestuurder van de Quad, of is dit nu ook typisch een voorbeeld van iemand welke in een ander topic roept:

    Het lijkt mij voorbarig om op basis van een algemene gedachte over het rijgedrag van een bepaalde groep conclusies te trekken over het gedrag van een individu in een bepaald specifiek geval.

    Waarvan akte

    • De enige die het over de bestuurder van de Quad heeft gehad is VSH. Die noemde hem een Tokkie. VSH kan het weten want die woont er tussen :p

      • Mensen die kinderen (18jr) op quads laten rijden zijn Tokkies. Je hoeft niet tussen de Tokkies te wonen om dit te snappen.

      • Deze moet ook nog grootconsument van goedkope halve-liter blikken bier van de Aldi en roker van het huismerkshag van de zelfde winkel zijn, aangezien het een quadtokkie was :p (volgens VSH dan).

  • Ja volgens Marc en Jack zijn dit tokkies. Volgens mij zijn de tokkies niet zo erg als de BMW golf en Audi verkeershuftertjes. Die overal zich tussen drukken en altijd te hard rijden tot vlak voor de camera en aan bumperklevers doen en geen enkel respect hebben voor de andere verkeersdeelnemers en op de snelweg met een bloedvaaart aankomen rijden en zich niets van de toegestane snelheid aantrekken. En dan maar met de lichten knipperen als je volgens hen niet snel genoeg aan de kant gaat.En over het algemeen allemaal van die juppen zijn die vinden dat zij meer recht hebben in de maatschappij dan de normale eerlijke hardwerkende Nederlander. Ik ga niet voor ze aan de kant.Zielige persoontjes zijn het. Kunnen alleen maar door hun hufterige gedrag zich doen gelden.

    • Je moet mijn bijdragen iets beter lezen. Nergens beweer ik dat een quadrijder een tokkie is. Wel stel ik dat er een partij voor tokkies is: de PVV. VSH denkt dat dat ik vind dat alle PVVstemmers tokkies zijn. Een goede lezer weet dat hij die conclusie niet kan trekken op grond van mijn eerdere stelling.

      Verder wel weer knap hoe je verschillende vooroordelen in een reactie weet te persen.

  • Old Jackieboy.

    Zoals vrijwel altijd gaan Pieter en ik je zwaar boven de pet.

    Imsomina is bliss!

    • Inderdaad, de gedachtengang van Pieter en VSH is soms erg moeilijk te volgen.

      VSH heeft niet in de gaten dat het niet zo hoeft te zijn dat uitsluitend Tokkies op de partij voor de Tokkies stemmen. Wellicht dat deze veronderstelling is ontstaan door de kwaliteit en inhoud van de bijdragen van enkele PVV-sympathisanten en andere vreemdelingenhater.

    • Klopt Chris.

      Jacko zit vast in jaren zeventig dogma's. Compleet vastgeroest. Hij niet meer de mentale flexibiliteit om een beeld van de huidige tijd te vormen, dat maar enigszins iets met de werkelijkheid te maken heeft.

      Jij, Pieter en ik lijken dit medemens definitief kwijt te raken.

      • VSH
        Ik denk dat jullie al heel lang geleden hebben moeten afhaken en het allemaal niet meer hebben kunnen bijbenen.

        Al je mooie verhaal ingeleverd?
        Of droom je nog even door?

  • vsh Ik vind hem eigenlijk wel een beetje zielig worden onze jack.Ik las bij een anders onderwerp waar jsn op reageerde dat hij hulp moest zoeken. Denk dat hij gelijk heeft.maar wie weet misschien bekeerd jack zich

    • Chris.

      Ben het met je eens. Jack's poging om hier op de OOGTV site het anti PvdA/ROEZ geluid van de Groningse burger de kop in te drukken is een compleet fiasco. Man begint met zijn geruzie-zoeken met medereaguurders steeds meer tegenstanders te krijgen.

      Iedereen die meerdere reacties van hem leest, ziet dat deze oude bibliothecaris een PvdA-er is, die dankzij de PvdA goed betaalde klusjes krijgt. Oude apparatsjik durft zich ondernemer te noemen.

      • Nu snap ik het. Bureaucratiesche personen hebben dit van zichzelf. En zijn vastgeplakt in een gedachte door elke dag weer het zelfde eentonige en niet afwisselende werk te doen. Dan stomp je af zeg. Arme Jack toch.

Recente berichten

Kleurrijk spektakel in De Poffert: “Het is genieten”

Wie deze dagen door De Poffert rijdt zal het niet ontgaan: tientallen kleurrijke bloemen in…

4 minuten geleden

Meikermis succesvol verlopen, tienduizenden bezoekers

De meikermis zit er op. De gemeente spreekt van een succesvol evenement dat naar verwachting…

20 minuten geleden

Manifest om dorpen leefbaar te houden: “Komt steeds verder onder druk te staan”

De Dorpscoöperatie Ten Boer heeft een manifest opgesteld dat er voor moet zorgen dat dorpen…

46 minuten geleden

Automobilist zonder geldig rijbewijs na achtervolging aangehouden

Agenten hebben dinsdagavond na een achtervolging een automobilist aangehouden die zonder geldig rijbewijs achter het…

2 uur geleden

Bouwtentdoek verwijderd bij Dudok-gebouw

De afgelopen maanden was het Dudok-gebouw aan de Turfsingel ingepakt en zorgde de witte tent…

2 uur geleden

Fietser aangereden op oversteekplaats bij Van Ketwich Verschuurbrug

Bij een verkeersongeluk dinsdagavond op de Van Ketwich Verschuurlaan is een fietser gewond geraakt. Dat…

3 uur geleden