Stadjer stompt en bijt agenten

112
foto: Andries Oord

Een 27-jarige bewoner van de Radiumstraat is dinsdagmiddag aangehouden voor ernstige mishandeling van enkele politiemensen. Ook zijn 56-jarige moeder werd ingerekend.

De man stompte een politieman diverse keren tegen het hoofd en drukte hem de keel dicht. Daarvoor had hij een andere agent hard in zijn duim gebeten en geprobeerd hem het pistool af te pakken. Zijn 56-jarige moeder werd aangehouden vanwege verzet tegen de agenten. Die waren naar de Radiumstraat gegaan wegens een burenruzie waarbij de 56-jarige zou zijn geslagen.

Tijdens het gesprek laaide de ruzie weer op. Toen de dienders de man en zijn moeder naar binnen wilden sturen, sloeg de vlam in de pan. De bewoner reageerde niet op pepperspray en werd uiteindelijk door diverse agenten met geweld in de boeien geslagen.

Deel dit artikel: