Ton van Kesteren lijsttrekker PVV

nieuws

Ton van Kesteren is de lijsttrekker van de PVV voor de Provinciale Staten verkiezingen op 18 maart. De 60-jarige Van Kesteren is de fractievoorzitter van de PVV in de Staten.

Op plek twee staat Jesse van der Horst. Van der Horst is 32 en is opgegroeid op een familiebedrijf in de melkveehouderij in het Westerkwartier.

Op de derde plaats staat zittend Statenlid Dennis Ram. Ronald Kaatee, officemanager als beroep, staat op plek vier en op vijf staat de student Reindert Blaauw uit Oude Pekela. Hij is met zijn 20 jaar de jongste kandidaat op de PVV lijst.

 

Deel dit artikel:

   1. Dat maakt jouw reactie er op alleen nog maar nuttelozer. Nog nuttelozer is deze en helemaal betekenisloos is jouw reactie hier weer op.

   2. En mijn bijdrage, deze dus, niet die hieronder, dat is juist een zeer nuttige bijdrage, is nog weer nuttelozer!
    Overtref dit maar eens!

 1. Hangt er van Jack.

  Als je vanwege je werk jaren in de Golfstaten hebt gewerkt, kun heel goed wat feller tegen uitwassen zijn dan mensen die in Groningen rondhangen.

  Verder gaat de euro ons lelijk opbreken. PvdA bobo Koen Teulings kon populair en wegkijkend (!) stellen dat we dankzij de euro een week inkomen extra hebben, in het CPB rapport was daar behalve een rate vage alinea (pagina 95 of 96) nauwelijks bewijs voor.

  De ‘kleine lettertjes’ van de euro, zoals die aangeven dat wij via het dictatoriale ESM met een klein biljoen euro garant staan voor de knoflooklanden, daar spreekt een niet door pragmatisme, maar door idealistische kitsch gedreven Teulings niet over.

  En breek me bek niet over de idiotie van verdere, door megalomanie gestuurde, verlangens naar verdere uitbreiding van de EU.
  Met als komisch dieptepunt het verlangen om het land van de grote vriend van Qaeda (Nusra) en ISIS (heimelijk), Erdogan, bij Europa te voegen.

  Verder vind ik dat ze bijvoorbeeld wel een punt hebben dat je twee mag zitten, als jij in de publieke ruimte een wapen bij je hebt.

  Is geen stemadvies. Soms wekken ze op mij de indruk dat ze mensen in het Midden Oosten amper nog als mensen beschouwen.
  Weerzinwekkend om een probleem van ons als jihadistische typen maar los te laten op Syrie, Irak en nu ook Libanon. Zijn Syriers of Irakezen mindere mensen dat wij onze fascisten daar maar dood en verderf moeten laten zijn?

  Oppakken en langdurig vastzetten die hap. Of naar Siberie. Kost beduidend minder en de decennium lange kou brengt mensen een gezond portie gelatenheid bij.

  Snap wat dat betreft die Aboutaleb ook niet, met zijn rot op. Waarheen? Naar Sinjar om Yezidi’s af te slachten. Naar Kobane? Naar Damascus waar de “gematigde” “Syrische” “rebellen” van het door Saudi Arabie betaalde Islamic Front. Die nu net als in Aleppo, de burgers in de gebieden in handen van het regime van Assad, met mortieren en raketten bestoken. Naar Fallujah om daar met een autobom op mensen in te rijden. Naar Maloula om daar de laatste Aramees sprekende Christelijke gemeenschap te slopen?

  Prima dat je bloed vergiet, en landen (millennia oude beschavingen) kapot maakt, als het maar geen Nederlands en Nederland zijn en is!? Is dat de bijzonder cynische boodschap van de PVV en Aboutaleb.

  1. PVV schiet met hagel, en soms heb je dan gelijk. Meestal om de verkeerde redenen. Het blijven natuurlijk grenzenloze opportunisten en racisten geregeerd door een verknipte gek.
   Triest dat sommigen ook maar enig heil van deze xenofoben verwachten.

   Wanneer je denkt dat Europa je persoonlijk geld kost dan kun je beter wat harder werken in plaats van zeuren. Dat laatste helpt nooit en verzuurt alleen maar, voorbeelden in overvloed hier!

  2. Hahaha! Het blijft geweldig om Marc en Jack te zien reageren op elk artikel over de PVV. Ze struikelen bijkans over elkaar heen.De angst voor succes van de PVV zit blijkbaar diep bij deze twee heren.

   1. Ach Pieter, de PVV zal nooit enige bestuurlijke verantwoordelijkheid hoeven dragen. Niemand wil met dit uiterst dubieuze gezelschap samenwerken.

   2. Dat is echt jouw grootste angst niet? Maak je geen zorgen knul, het komt steeds dichterbij.

   3. Welnee joh, alleen dwazen stemmen op de PVV.
    Mijn indruk is dat de meeste Nederlanders heel wat verstandiger zijn dan hun stem aan extreemrechts te geven.

 2. Ik weet zeker dat mijn stem niet naar een partij als de PVV gaat, echter als de zittende partijen jaren decennia geleden al zouden hebben erkend dat er grote onvrede onder een groot deel van de NL bevolking heerste en nog altijd heerst, dan had een partij als de PVV nooit voeten aan de grond gekregen, dan waren dit soort partijen volstrekt overbodig geweest en hadden niet eens bestaan. Glimmerveen werd destijds, met zijn Nederlandse Volks Unie nog met enige regelmaat uitgejouwd. Janmaat met zijn Centrumpartij was bij tijden hetzelfde lot beschoren, maar toen Bolkestijn zich in deze begon te mengen en zijn gedachten ventileerde, toen bleef het akelig stil, toen waren er weinig tot geen politiek correcte lieden in deze samenleving welke zijn visie en uitspraken durfden te ontkennen.
  Rob Oudkerk deed er later nog een schepje bovenop door zijn uitspraak over `die Kut Marokkanen` niet terug te willen nemen.

  De bestuurders in dit land hebben het land omgeploegd, ingezaaid en partijen als de PVV kunnen klaarblijkelijk legitiem het ingezaaide pootgoed nu gaan oogsten. Want er is verder niemand welke iets zegt, er is verder niemand welke daadwerkelijk iets doet aan de onvrede onder een steeds groter wordende groep inwoners in dit land.

  Als het probleem niet bestaat, dan is er toch ook geen probleem, politiek correct Nederland?

   1. De opkomst en straks de ondergang van de PVV is een bijzonder fenomeen.
    Een ondemocratisch georganiseerde partij die er prat op gaat de stem van het volk te zijn en zo zijn er heel wat meer ongerijmdheden te noemen die de aanhang kennelijk niet interesseert. Het is niet het meest intelligente deel van het electoraat dat zijn stem aan dit rare gezelschap toevertrouwt.

    Erik zal wel Bolkestein bedoelen ipv Bolkenstijn.

 3. Het is al jaren bekend dat de partijen als SP, GL, PvdA, D66 wel weten dat er problemen zijn en dat je die niet kunt wegknuffelen.

  Ik lag me elke verkiezingen weer het apelazarus. Hebben ze in een gemeente weer een knuffel allochtoon neergezet om stemmen te winnen, en dan krijgt die zoveel voorkeurstemmen dat deze gekozen wordt. Al regelmatig gezien dat GL,SP,PvdA dan in een kramp schieten, want het was niet de bedoeling dat die ongeschikte allochtoon ook in de bankjes zou plaatsnemen… En als je eens gewoon praat met de landelijke bobo’s blijkt dat ze heel goed weten waar het probleem is, ze zijn alleen bang om het aan te kaarten… Daarom is het maar goed dat er partijen zijn als PVV. Want ook al regeren ze niet, je ziet wel dat andere partijen beginnen te beseffen dat ze eens wat eerlijker moeten communiceren over de problemen.

  Ik heb een hekel aan de meeste geloven die mij met hun middeleeuwse gedachten willen beïnvloeden. Voor mij is een geloof iets waar ik weinig respect voor heb, zeker als die mijn leven willen beheersen. Van mij mag de Islam dan ook compleet verbannen worden. Ook het Christendom komt langzaam tot een einde :) Ik zit veel in Zuid Amerika, wat een genot dat daar niet zoveel geloven liggen te rommelen.

  Ik ben geen echte PVV-er. Ik zoek het beste uit alle partijen en kom dan meestal lokaal uit. Want net als de meeste landelijke partijen hebben ze enkele goede punten, maar nog meer slechte.

  Ik beschouw voorlopig de Islam als grootste gevaar voor Europa. Dat wil niet zeggen dat de Islam helemaal de oorzaak is. Maar het lijkt gewoon niet te mixen als je kijkt wat er de afgelopen 25 jaar is gebeurd en hoe de verschillende bevolkingsgroepen op elkaar reageren. Dus dan lijkt mij; last in, first out. Dus afscheid nemen van de Islam. En zeker niet toestaan dat er allemaal duistere super moskeeën opduiken met dan aan de heersende landelijke partijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *