Categorieën: 112

Politie: Verwarde man stak zichzelf in keel

De man die zondag aan het einde van de middag om het leven kwam bij de Museumbrug heeft zichzelf in de keel gestoken voordat hij in het water viel. Dat meldt de politie op basis van getuigenverklaringen.

De 23-jarige man bedreigde omstanders met twee messen. Toen de politie arriveerde ging de man er vandoor. De politie loste een waarschuwingsschot om vervolgens gericht op de benen van de 23-jarige te schieten.

Tijdens zijn vlucht sneed hij zichzelf in de keel en viel in het Verbindingskanaal. Toen hij uit het water was gehaald bleek de man te zijn overleden.

 

Andor Heij

Bekijk reacties

  • Een zeer trieste gebeurtenis, ongeacht de omstandigheden.
    Ik leef mee met de ouders en andere nabestaanden. Het moet verschrikkelijk zijn om iemand van 23 jaar te moeten verliezen.

    Het lijkt er erg op dat de politie de goede keuzes heeft gemaakt om het publiek te beschermen.

  • Geen groot verlies voor de samenleving zo te lezen. Gelukkig heeft ie verder niemand kunnen verwonden en heeft de politie adequaat ingegrepen. Chapeau voor de hermandad!

    • Je reacties beginnen steeds triestere vormen aan te nemen, Pieter. Ik vind mensen met een gedachtegoed zoals de jouwe ook geen aanwinst voor de samenleving, maar iemand de dood in wensen is toch iets wat bij een beetje geciviliseerd mens niet opkomt.

    • Ik vraag me af waar je het recht vandaan meent te halen om zo over een medemens te oordelen die tragisch om het leven is gekomen.

    • Zeg droeftoeter: waar lees jij dat ik iemand de dood in wens? Ga ergens anders heen met je lastercampagne alstjeblieft.

      • Nergens lees ik dat en dat beweer ik ook niet, je kunt beter zelf eerst goed lezen voordat je op een ander reageert.

        Heel precies: jij stelt dat de dood van deze jongeman geen groot verlies voor de samenleving is. En ik vraag me af waar je het recht vandaan meent te halen om zo over een medemens te oordelen die tragisch om het leven is gekomen.

        Ik doe niet aan een lastercampagne, zelf sla je de plank fors mis met dit soort ondoordachte opmerkingen.

    • Je mag het met benamingen op de man spelen hoor Pieter, dat zegt niet zoveel over mij.

      'Geen groot verlies voor de samenleving zo te lezen'. Het zal aan mij liggen, maar ik interpreteer het zo dat je er in ieder geval totaal geen moeite mee hebt dat deze man op tragische wijze om het leven is gekomen. Je vindt het wel goed zelfs, dat maak ik er uit op. In plaats van op de man te spelen, zou je het ook kunnen uitleggen wat je bedoelt. Op deze manier laat je uitlating nog steeds aan niets te wensen over.

      Een lastercampagne. Valt daar ook op elk bericht waar ook maar het woordje getint, of allochtoon in voorkomt, op te pakken met beschuldigen van jihadisme, of moslim extremisme onder, Pieter? Want laster is iemand beschuldigen van dingen die je niet kunt weten, niewaar?

      Ik snap dat je nu denkt dat ik het enkel op jou als persoon gemunt heb, maar daar is het mij dus niet om te doen. Ik hekel haatpredikers die hele bevolkingsgroepen afschrijven, daar zal ik altijd tegen ageren.

  • Met de summiere informatie die nu tot onzer beschikking staat, lijkt de politie het goed gedaan te hebben.

    Ondanks de veel te weinig schiettraining als gevolg van "beleid" van die totaal incompetente Ivo Opstelten, wist de agent de knie te raken.

    Vreselijk voor het slachtoffer. Psychotische mensen kunnen door extreem heftige achtervolgingsangsten gekweld worden.

    Beter nieuws. Actueel en zeer belangwekkend.

    De Islamitische (Soennies en Alevieten), maar ook christelijke, ongelovige Syrische Koerden (mannen van YPG en vrouwen van YPJ)hebben met een beetje steun van het Amerikaanse luchtwapen, Iraakse Peshmerga en Syrische Arabieren en Armeniërs, de drugsverslaafde (speed) haatbeesten van ISIS uit hun stad Kobane getrapt.

    (Syrische) Koerden. Een van de vele redenen dat ik geen PVV stem.

    • Inderdaad fijn dat de Amerikanen hun steentje bijdragen, Poetin doet natuurlijk niets behalve de foute clubjes steunen.

      • Foute clubjes?

        Moet je de minderheden in Syrië wijsmaken. Of de vele urbane Soennieten die niets van de jihadistische buitenlandse helpers moeten hebben.

        Als je ondanks Amerikaanse wapens, inlichtingen en trainingen, Saudisch, Qatars en Koeweits geld, Turkse en Israëlische steun voor "gematigde" "rebellen" en vele Al Qaeda en ISIS jihadisten weet te overleven, is je foute clubje waarschijnlijk een behoorlijk grote club.

      • Hoe kun je iets vaststellen als je over een onderwerp overduidelijk niets weet.

        Het enige wat jij van Syrië weet is dat Assad nog veel erger dan Adolf Hitler, misschien nog wel erger dan Putin (cynisme)is omdat NOS, BBC en FOX dat zeggen.

        Achter de leugenaar met de ogen zonder ziel Frans Timmermans aan zeggen dat ISIS het werk van Assad/Rusland is? Tik maar eens "Taqba airbase". "Deir Ezzour", "Hasakah" "Eastern Homs" met de combinatie ISIS en SAA (dat is het Syrische leger) in. Moet je wel tegen gruwelijke afbeeldingen kunnen!

      • Joh, wat weer een overspannen reactie, en wat heet je er allemaal weer bij te slepen. Knap hoor!

      • Toch knap hoe je steeds weet te vermijden inhoudelijk op VSH in te gaan maar hem wel steeds te beledigen Jack. Nice job!

  • Een goede reconstructie lijkt me een goed idee toe. Ik vind de eerste berichten en hoe het nu is, soms wat diametraal, zoals dat heet.

  • Het wordt steeds ingewikkelder, ' de man' stond nu ineens ook te zwaaien met messen op het busstation volgens DvhN.nl

    Wie kan mij bevestigen dat hij, natuurlijk net buiten beeld, bij Eurosonic tijdens de uitreiking van de popprijs aan Anouk niet ook stond te zwaaien met zijn messen? En ik heb gehoord op nog wel meer plekken.

Recente berichten

“Maandag opklaringen en stapelwolken, woensdag zomers warm met 25 graden”

De temperatuur zit de komende dagen in de lift. Volgens OOG-weerman Johan Kamphuis kan het…

8 uur geleden

Veel animo voor Victory Museum: “Conflicten in de wereld laten zien hoe kwetsbaar we zijn”

Het komende weekend zijn we op 4 mei twee minuten stil tijdens de Nationale Dodenherdenkingsdag.…

9 uur geleden

Komende dagen geen treinverkeer mogelijk naar Zwolle vanwege werkzaamheden aan bruggen

Treinreizigers richting Zwolle en verder moeten de komende dagen rekening houden met extra reistijd. Door…

11 uur geleden

Container tegen gevel gebouw in lichterlaaie, forse rookontwikkeling

Aan de Donderslaan heeft zondagavond brand gewoed in een container met bouwafval. De brand ging…

12 uur geleden

Jonathan van Dorssen flink op schot: GVAV geeft GRC Groningen pak slaag

“Het was een heerlijke middag, maar ik kreeg wel heel veel vrijheid”, aldus GVAV aanvaller…

14 uur geleden

SC Stadspark dieper in de zorgen, Groninger Boys klopt kampioen Peize

SC Stadspark verloor in de tweede klasse I van het zondagvoetbal en raakte dieper in…

14 uur geleden