Ton van Kesteren opnieuw lijsttrekker PVV

nieuws
Foto: Sebastiaan Scheffer

Ton van Kesteren wordt opnieuw lijsttrekker van de PVV bij de komende verkiezingen voor Provinciale Staten op 18 maart 2015.

De huidige fractievoorzitter werd door het bestuur van PVV Groningen voorgedragen als lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen.

De PVV is op dit moment met drie zetels vertegenwoordigd in Provinciale Staten.

Deel dit artikel:

  1. Ik hoop dat deze dubieuze groepering het slecht doet.
    Heel veel maakt het niet uit. Fatsoenlijke partijen werken niet samen met deze lieden.

  2. Er moet toch wat tegenwicht komen tegen de PvdA, de stemmenronselaars die de moskeeën ingaan. Scheiding van kerk en staat kennen ze inmiddels niet meer bij de PvdA en GroenLinks.

    Benieuwd welke ‘fatsoenlijke’ partijen je bedoelt Jack, politiek correct links aar men de afgelopen jaren elkaar een mes in de rug stak? Weg met de partijen die zich vanuit Turkije laten besturen.

    1. Je kunt altijd nog beter aanhanger van een progressieve partij zijn dan van de PVV. PVV’ers weten toch zelf ook wel dat ze zich dood moeten schamen. Laatste illustratie van het opportunisme van de geblondeerde is wel de steun die hij zoekt en krijgt van Poetin. In andere Europese landen worden de rechtsextremisten al door die gevaarlijke gek uit Rusland gesponsord, bijv.Front National.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *