Categorieën: Nieuws

Woede over “infantiele” website van de gemeente

Er is veel ophef ontstaan over de website wij.groningen.nl. De tips van de gemeente Groningen die daarin gegeven worden door velen als infantiel omschreven.

Op twitter begint het een rage te worden om er allerlei voor de hand liggende zaken als tip te lanceren. Zoals: “Als het regent hoeft U de planten geen water te geven”.

De SP gaat woensdag een motie indienen om de website direct uit de lucht te halen. Het WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) platform is woedend. Het platform noemt onder meer de pagina met “sekstips”, zoals: “Wordt Uw vagina niet vochtig genoeg, koop glijmiddel”.

Andor Heij

Bekijk reacties

  • Is deze website gelanceerd voor mensen die zwaar verstandelijk beperkt zijn?"In dat geval zijn ze vergeten het er bij te zetten. Ik heb er geen woorden voor om mensen op zo'n respectloze, infantiele, totaal buiten de werkelijkheid staande manier te benaderen. Hiermee wordt geen enkel probleem opgelost, hierdoor gaan mensen juist zorg mijden want je wilt je toch niet uitleveren aan dit soort imbecielen. Ik hoop dat het een enorme flop wordt en dat mensen onderling wel voor elkaar klaar staan. Het is werkelijk tenenkrommend dat mensen met een HBO-opleiding of meer dit op deze manier lanceren. Waar is de menselijke waardigheid gebleven?????????

  • Hilarisch, wie bedenkt er zoiets? Het kopje "ondersteuning" maar even weghalen. De andere gedeeltes van de website zijn vrij normaal.

  • Voorstel, de samenstellers een jaar lang in een carex woning hun tips laten uitproberen. Een inkomen op bijstands nivea. Dit natuurlijk gevolgd met camera toezicht.

  • Deze site is enkel een afspiegeling van de verstandelijke vermogens van het huidige college van B&W, niets meer, niets minder.

    • Amen

      Wanneer je die club hoort overleggen dan is het alsof je naar een uitzending van Down-met-Johnny zit te kijken.

  • Is dit ook langs de PR/communicatie afdeling van de gemeente Groningen geweest? (Zou me niet verbazen gezien hun eerdere blunders... Geenstijl leeft van gemeentes als Groningen)

    • En natuurlijk weer een losse flodder van VSH. Altijd even genuanceerd en afgewogen in zijn bijdrages.

      • Losse flodder of niet.

        Ik denk dat de lokale PvdA bij de komende gemeenteraadsverkiezingen onder de zes zetels duikt. Ook als we naar het waanzinnige aantal van vijfenveertig zetels gaan. En als Max van de Berg via powerplay Haren onderdeel van Groningen maakt, moeten we een luttele vier zetels voor de PvdA niet uitsluiten.

        Als Roeland zijn fiascovriendjes klusjes blijft geven, en zijn vrouwtje (provocerend taalgebruik) als debatleidster in het MONSTRUM aanstelt, wordt de PvdA electoraal gezien verscheurt.

        Heerlijk!

      • Ik kan mij geen voorspelling van VSH herinneren die realiteit is geworden.
        In zijn droom, voor anderen een nachtmerrie, zou de Stadspartij in zetelaantal verdubbelen. De werkelijkheid was een halvering.

        Zijn beschuldigingen zijn uitsluitend bedoeld om mensen te beschadigen. Dat is laag en vergiftigt elke discussie.

      • De lokale PvdA is al decennialang bezig om Groningen te vernietigen. Zoek eens wat foto's van Groningen vijftig jaar terug, en je ziet wat de PvdA Groningen heeft aangericht.

        Als ik de stroopfabriek van Scholtens aan de Turfsingel op oude foto's zie, dan kan ik maar een ding denken. De lokale PvdA heeft totaal schijt (sorry voor taalgebruik) aan Groningen en haar inwoners.
        Groningen is totaal ondergeschikt aan de het belang van bouwvriendjes, prutsers als Jurjen van de Meer/Jeroen de Willigen) en de ego van PvdA-wethouders die Groningen als hun eigen Legoland zien. Een Legoland waar ze ondanks hun middelmatige intelligentie een stempel op willen drukken.

        De lokale PvdA wil Groningen kapotmaken door bijvoorbeeld bevriende projectontwikkelaars toestemming te geven om de Visserstraat en Zuiderdiep te slopen. Prima, dan probeer ik mee te helpen met het slopen van de lokale PvdA.

        En zoals, onder ander door mij voorspelt, lijkt dat goed te lukken. Had ze voor de vorige gemeenteraadsverkiezingen op zes/zetels gezet. Toch aardig goed uitgekomen!

Recente berichten

Hier gaat Herepoort de komende vier maanden mee aan de slag bij de zuidelijke ringweg

Na een grote stremming in het komende weekend begint aannemerscombinatie Herepoort komende maandagochtend aan 'fase…

2 uur geleden

Geen treinen tussen Europapark en Assen door overwegstoring (opgelost)

Tussen Assen en Groningen Europapark reden woensdagmiddag geen treinen door een overwegstoring. (meer…)

2 uur geleden

Politie publiceert camerabeelden van bekladding en vernielingen Academiegebouw

De politie heeft woensdagmiddag camerabeelden naar buiten gebracht van de bekladding van het Academiegebouw, eerder…

4 uur geleden

Hoofdsteward FC Groningen Sjouke Noordenbos ‘Ik loop meer kilometers dan de gemiddelde voetballer’

Link050 is de vrijwilligersvacaturebank van de gemeente Groningen. Op de website van link050 staan alle…

4 uur geleden

Julianaplein komend weekend bijna geheel afgesloten; van Drachten naar Haren kan nog wel

Operatie Ring Zuid zit nog tot maandag in fase 3, maar toch verandert komende vrijdag…

5 uur geleden

Actie om geld op het halen voor MS: Je veters strikken met ovenwanten aan

Probeer het zelf maar eens. Met twee grote ovenwanten de veters van je schoenen strikken.…

7 uur geleden