ROOD weer in actie tegen leenstelsel

ROOD, de jongeren van de SP, hield dinsdagochtend in het centrum een actie tegen het leenstelsel voor studenten.

Rood roept Stadjers op, aanstaande vrijdag in Rotterdam mee te demonstreren voor het behoud van de studiefinanciering. De jonge SP’ers deden dit door in de binnenstad een student rond te laten lopen met een ‘blok aan zijn been’ in de vorm van een studieboek.

Volgens ROOD- zet dit kabinet de zelfontplooiing om in een 35-jarige studieschuld. Studeren wordt letterlijk een blok aan je been. De organisatie “Studenten Voor Stufi” houdt daarom vrijdag een landelijke demonstratie in Rotterdam.

Deel dit artikel:

  1. De demonstratie vrijdag in Rotterdam maakt nog deel uit van de estafettedemonstraties die zijn begonnen in Groningen. Na de zomervakantie komt er een landelijke demonstratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *