Man en vrouw slaags op Linnaeusplein

112

De politie heeft dinsdagmiddag een einde gemaakt aan ruzie tussen een 55-jarige man en een 40-jarige vrouw. De twee stadjers hadden op het Linnaeusplein door nog onbekende oorzaak ruzie met elkaar gekregen.

Deze ruzie liep zo uit de hand dat over en weer werd geslagen. De 55-jarige man bedreigde de vrouw daarnaast ook nog met een mes. Buurtbewoners waarschuwden de politie. Agenten grepen in en het duo werd aangehouden.

De twee wilden geen aangifte doen. Ze mochten uiteindelijk het bureau met enkele bekeuringen verlaten, onder andere voor vechten op straat, het bezitten van een mes, het drinken van alcohol op straat en het niet kunnen tonen van een legitimatiebewijs. Het mes werd in beslag genomen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *