Stripmuseum blijft open door steun City Club

Het Nederlands Stripmuseum aan de Westerhaven blijft toch open. Dat gebeurt dankzij een bijdrage van maximaal 12 duizend euro per jaar van de Groningen City Club.

De GCC gaat daarnaast het stripmuseum op allerlei manieren promoten om meer bezoekers te trekken. Zo wordt er een mini-expositie ingericht in V&D aan de Grote Markt. De GCC vindt het museum een belangrijke attractie voor de stad.

Exploitant Libema had de huur per 1 mei opgezegd. Maar het was de bedoeling dat het museum aan de Westerhaven open zou blijven tot de verhuizing naar het Groninger Forum in 2017. Daar leek echter geen geld voor te zijn.

Deel dit artikel:

 1. Oei, geen stripmuseum in HET MONSTRUM ? Ja , wat blijft er dan nog over om onderdak aan te geven als je de hoofdattractie weghaalt. Dus pompen we er (voorlopig) maar € 30.000 in. Ouwe jongens onder mekaar toch zeker.

  1. Natuurlijk niet, Ardien (en enkele anderen) is namelijk veel te druk iedereen de keel uit te hangen door op ieder artikel wat in de verste verte ook maar een ielebeetje met het Forum te maken zou kunnen hebben. Van stomme kritiek te voorzien om een even stom politiek agendaatje te propogaderen.

   1. Vermoeid,
    JackB schrijft voor de toestand waarin u verkeert een pilletje voor.
    Sterkte en gegroet van HET MONSTRUM.

   2. Het stripmuseum gaat als het goed gaat over een paar jaar naar het forum… dus in dit geval heeft het daar dus wel mee te maken, maar de reactie van Ardien sloeg als nog nergens op.

  1. JackB,
   geobsedeerd om HET MONSTRUM alom onder de aandacht te brengen. Daar kunt u als manikale voorstander toch niet tegen zijn ?

  1. Och, och, heb ik toch een a vergeten. Gelukkig hebben we JackB om dit op te merken.. Was hij ook maar zo scherp omtrent de errors omtrent HET MONSTRUM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *