Stadse hiphopdansformatie in Everybody Dance Now

Het zijn spannende dagen voor de stadse hiphopdansformatie Rock Paper Sisters. Komende vrijdag staan ze in de halve finale van het RTL-programma Everybody Dance Now.

In het televisieprogramma, dat gepresenteerd wordt door Chantal Janzen, gaan jury en publiek op zoek naar het beste dansgezelschap van het land. “Wij dansen al zo’n anderhalf jaar samen”, vertelt Charlice Johannes. “Als groep hebben we het heel gezellig en boeken we goede resultaten. Toen we in het najaar de uitnodiging voor het televisieprogramma voorbij zagen komen besloten we om te reageren. Er van uitgaande dat het misschien wel niets zou worden, maar dat liep toch een beetje anders.”

Wat de vijf dames komende vrijdag op de planken brengen willen ze nog niet zeggen. “Dat moet een verrassing blijven”, vertelt Nienke Hoeksema. “Ik kan wel zeggen dat we in ieder geval wat gedaan hebben met de jury-kritieken.” De meiden hopen dat komende vrijdag zoveel mogelijk mensen op hen gaan stemmen. “De concurrentie is moordend. Iedere deelnemer is ontzettend goed. Maar het zou geweldig zijn als wij er met de eerste prijs vandoor gaan.”

Everybody Dance Now is komende vrijdag vanaf 20.30 uur live te zien op RTL 4.

Deel dit artikel: