Veel schade bij botsing Qbuzz met bestelbus

112
Foto: Jordi Haverdings & Martin Nuver - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk op de Europaweg is zaterdagmiddag een bestelbus zwaar beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond.

Het ongeluk vond plaats ter hoogte van de Ringweg. Een bus van vervoersbedrijf Qbuzz was per ongeluk door rood licht gereden. De bestelbus die van de Ringweg afkwam kon niet meer remmen, en ramde de zijkant van de bus. In de lijnbus zaten twintig reizigers. Zij raakten niet gewond, maar waren wel erg geschrokken door de harde klap.

De Qbuzz raakte bij het ongeluk licht beschadigd, en kon na onderzoek van de politie de reizigers op de plaats van bestemming brengen. Het bestelbusje had minder geluk. Deze raakte total loss en moest door een bergingsbedrijf weggesleept worden. De politie heeft onderzoek gedaan naar de precieze toedracht.

Deel dit artikel:

  1. Hoe vaak rijden die Buschauffeurs eigenlijk door rood? Laatst ook al bij de parkweg. Zou de ze er blind op vertrouwen dat hun Groenlichtknopje altijd werkt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *