Categorieën: Nieuws

Prummel heeft geen vertrouwen in Stadspartij

Een verrassend weerzien woensdagmiddag in het stadhuis, tijdens de laatste vergadering van de huidige gemeenteraad: Robert Prummel van de Stadspartij zat in de zaal.

Prummel leek sinds december vorig jaar van de aardbodem verdwenen nadat hij door de leden van de Stadspartij was gepasseerd als lijsttrekker. De fractie wipte hem als fractievoorzitter. Hij meldt desgevraagd nog niet toe te zijn aan een terugkeer in de politiek.

Robert Prummel heeft geen goed woord over voor fractievoorzitter Amrut Sijbolts en raadslid Anna Riemersma.”zij kozen voor zichzelf en niet voor de goede zaak.” Over nieuweling Marjet Woldhuis is hij lovend: “Marjet is het enige goede raadslid van de Stadspartij. Er is nog hoop, want met Marjet kunnen we nog ver komen.”

Gert van Akkeren

Bekijk reacties

  • Pruttel pruttel... Volgens mij zijn we nog lang niet af van deze rare snoeshaan. Ik had wel liever Moerkerk dan Riemersma gehad overigens, maar tja dan had ik nog niet op hun gestemd. Maar dat zou me gewoon beter voor de toekomst van de Stadspartij lijken. In mijn eigen ogen is ze iemand die met politiek pensioen is (En dan kan het best een aardig mens zijn ofzo)

  • Jammer, Robert. Je bent een zeer slechte verliezer.

    Geert Spieker ging je voor. Die ging naar de PvdA. Jij naar de VVD, hoewel ik begrepen heb dat je vroeger landelijk op D66 stemde.

    Fleur Woudstra is terug van weggeweest. Als nieuw raadslid namens D66. Van harte gefeliciteerd, Fleur.

    Ik wens je verder een goede gezondheid toe, Robert. Ga fitnessen en zie niet om in grote wrok!

    Ten diepste ben jij ook een narcist. Vol eigendunk.

    "Hoogmoed komt voor de val!"

    "Wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in."

  • Pruttel rijk geboren en groot geworden. Zou nu toch wel volwassen moeten zijn, maar is ondanks zijn postuur een verwend kind gebleven wat blijvend zijn zin wil doordrijven.

  • Ik begrijp eigenlijk niet zo goed waarom Oog aandacht besteedt aan deze opmerking van Prummel, vertaald in de kop hierboven:

    'Prummel heeft geen vertrouwen in Stadspartij'.

    In Prummel is eind 2013 op een algemene ledenvergadering het vertrouwen als lijsttrekker opgezegd; het mes snijdt dan gewoon aan twee kanten. Maar goed...

    Daarnaast zijn er wat kanttekeningen te plaatsen bij Prummels opmerking die luidt: 'Marjet is het enige goede raadslid van de Stadspartij. Er is nog hoop, want met Marjet kunnen we nog ver komen.'

    1.) Prummel kan niet over Marjet oordelen als zijnde een goed raadslid, omdat ze een nieuweling in de raad is zonder ervaring.

    2.) Waar Prummel zegt: 'Er is nog hoop, want met Marjet kunnen we nog ver komen' gebruikt hij het woord 'we' verkeerd, want ik heb vernomen dat Prummel al een week geleden zijn lidmaatschap van de Stadspartij heeft opgezegd. Deze renegaat heeft dan toch zijn ware aard getoond: hij heeft op de VVD gestemd...

    Met vriendelijke groet,
    Frank van Leer

  • Prummel heeft zijn laatste restje geloofwaardigheid verloren, niets meer en niets minder.

    • Juist! Eerst tegen HET MONSTRUM , nu voor , dan staat je geloofwaardigheid goed op de tocht.

  • Marjet was de wijkverpleegster die Prummel verzorgde toen hij een periode ziek thuis lag. Ze heeft geen enkele politieke ervaring. Maar ja, dat had de buurman van Prummel, die hij jaren geleden een raadszetel beloofde, ook niet. Prummel heeft de afgelopen raadsperiode geschikte kandidaten buiten de deur weten te houden die maar enigszins een bedreiging voor zijn positie zouden kunnen vormen.
    De enige 'verdienste' van Prummel was het op zijn tijd vermaken van de raad. Politiek gezien zwabberde hij alle kanten uit. Een opgeblazen mega ego dat zich door zijn eigen fractie niets liet zeggen. Kortom, geen aanbeveling voor ander partijen om hem binnen te halen.

  • Als je gefaald hebt in je leiderschap zoals Prummel dan past het niet om nog over de partij te oordelen. Het Forum kreeg de PvdA er zo zonder veel tegenstand doorheen. Dus is veel schade aan de stad toegebracht.

  • De manier waarop de Stadspartij Robert Prummel uit de partij heeft gezet, kan men toch niet goed praten. Ik begrijp daarom de reactie daarop van Robert erg goed. HIj heeft de afgelopen jaren veel belangrijke lokale thema's ter discussie gesteld. Zo'n geluid zullen we zeker missen in het stadhuis.

    • Ik denk dat u de inbreng van Prummel enigszins overschat.
      Geen mens in de raad nam dit zelfingenomen mannetje serieus.

Recente berichten

Pinkstermaandag zon en buien, ook komende dagen buien

De zon maakt de komende dagen vaker plaats voor bewolking met kans op regen- en…

3 uur geleden

Geen plusvariant om extra te investeren in sportvoorzieningen: “Huidige ambities zijn al heel fors”

Een plan van het CDA om in de gemeente een plusvariant uit te werken, waarbij…

3 uur geleden

KNMI waarschuwt voor onweersbuien en hagel op pinkstermaandag

Het KNMI waarschuwt op pinkstermaandag voor onweersbuien. Voor de provincie Groningen is een 'code geel'…

4 uur geleden

Vrij zeldzame witwangstern strijkt met 35 paartjes neer in Onnerpolder

De witwangstern wordt niet vaak in Nederland gezien. Dit voorjaar zijn er 35 paartjes neergestreken…

5 uur geleden

Kunstenaar uit Stad exposeert op solotentoonstelling in Ierland: “Men denkt daar niet in hokjes”

Kunstenaar Wilma Vissers uit Stad heeft er een bijzonder avontuur opzitten. De afgelopen periode exposeerde…

6 uur geleden

Donar komt tekort tegen Heroes Den Bosch

Het is Donar zondagmiddag in Den Bosch niet gelukt om wederom te stunten. Het werd…

9 uur geleden