NSB en Nazi feest van studenten ging wel door

nieuws
Foto Wikipedia

Het inmiddels roemruchte NSB feest in november van een groep Groninger studenten is in afgeslankte vorm gewoon doorgegaan. De redactie van het studentenprogramma STUG van OOGTV is er achter gekomen dat er foto’s circuleren van het feest. 

Daarop staat onder meer een jongeman in een nazi-uniform en op het toilet staat met grote letters ‘gaskamer’.  Bronnen die anoniem willen blijven zeggen dat die foto’s van het feest zijn.

De politie meldde dat de studenten het feest hadden afgelast. De zaak kwam bij de politie aan het rollen toen een studente buttons bestelde met daarop de letters NSB bij een buttonbedrijf is in de stad.  NSB zou staan voor “Nog Sneller Bezopen”.  Het feest zou daarop afgelast zijn, maar dat blijkt achteraf dus niet het geval.

Deel dit artikel: