Italiaanse horeca-ondernemers gehuldigd

Vijf succesvolle Italiaanse horeca-ondernemers zijn vandaag op het Stadhuis gehuldigd. De ondernemers hebben door hun durf, doorzettingsvermogen, ondernemerschap en enthousiasme allemaal een plakkaat ontvangen.

De vijf gelukkigen komen allen uit het Italiaanse dorp Capoterra. De burgemeester van Capoterra, Francesco Dessi, was speciaal voor deze gelegenheid naar Groningen gekomen om samen met burgemeester Peter Rehwinkel de ondernemers te huldigen.

Volgens Rehwinkel hebben de Italianen met hun onderneming een bijdrage geleverd aan de stad.

Deel dit artikel:

    1. Contini zal niet uit Capoterra komen. Dat licht overigens op Sardinië Dit zijn dus niet alleen Italianen, maar ook nog eens Sardijnen. Gefeliciteerd heren! Met name bij Pizzeria Italia van Erminio Baire heb ik vaak gegeten.

  1. Nino contini is de oud eigenaar van de voorheen grootste en bestepizzeria inde peperstraat.
    Heb je dat niet geleerd met geschiedenis op school? B-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *