Drs. Vijfje wint van ZVV Sparta Nijkerk

sport
Foto gemaakt door: Wesley Ferwerda

De zaalvoetballers van Drs. Vijfje hebben vrijdagavond met 9-4 gewonnen van ZVV Sparta Nijkerk. In de Struikhal, was Drs. Vijfje de hele wedstrijd lang de betere ploeg.

In de beginfase van de wedstrijd leken de beide teams nog aan elkaar gewaagd. Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Sander Benjamins, maar nog geen minuut later viel de 1-1. Na de 1-1 waren het Jonas Hofman en Daniel Hoffer, die de stand naar een 3-1 voorsprong brachten. Vanaf dat moment zakte Nijkerk in.Aan de zijde van trainer Theo van der Molen, coach van Vijfje, werd er steeds beter gespeeld. Vijfje zette veel druk naar voren, durfde te voetballen en liet fantastisch combinatievoetbal zien.

ZVV Sparta Nijkerk begon de tweede helft een stuk beter en Vijfje kwam daardoor even onder druk te staan. Tot ongenoegen van Sparta Nijkerk, bleef Vijfje voetballen en ook de irritaties naar de scheidsrechter liepen hoog op. Na herhaaldelijke protesten ontving Farid Bouaissa de rode kaart, dat betekende 5 minuten verder met 4 man. Vanaf dat moment zat de wedstrijd volledig op slot. Na doelpunten van aanvoerder Daniel Hoffer, Frans Kramer en Jonas Hoffman, liep Drs. Vijfje uit naar 9-4.

Vóór de wedstrijd was er 1 minuut stilte en Vijfje speelde met rouwbanden vanwege het overlijden van Dames 1 coach Gideon van Ligten. Hij was 37 jaar en was het boegbeeld van het zaalvoetbal in Noord Nederland.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *