Eerste Mollematocht in augustus van start

nieuws

Wielrenner Bauke Mollema is op zondag 4 augustus aanwezig bij de eerste editie van de naar hem genoemde Mollematocht. De toertocht is gebaseerd op trainingsrondjes die Mollema in en rond de stad reed. Belangstellenden kunnen zich nog steeds voor de tocht aanmelden.

De wielrenner, die op dit moment hoge ogen gooit in de Tour de France heeft nadrukkelijk bemoeit met de keuze van de route: “Het is een mooie gevarieerde tocht geworden met diverse afstanden voor ieder wat wils”. Deelnemers kunnen afstanden fietsen van 25, 60, 100 en 140 kilometer. De start is in Groningen.

Een deel van de opbrengst van de tocht gaat naar stichting Bike4AIR, die zich inzet tegen de longziekte cystic fibrosis. Mollema is ambassadeur van de stichting.

Meer informatie: www.mollematocht.nl.

Deel dit artikel: