FC Groningen wint in Almelo van Heracles

FC Groningen heeft zaterdagavond gewonnen van Heracles Almelo. In Almelo werd het door doelpunten van Texeira en Bacuna 0-2.

De FC wist de eerste helft enigszins te overheersen, maar bleef het toch steken op 0-0. De tweede helft begon Heracles goed, maar in de 62e minuut wist Texeira de score te openen. Bacuna wist de eindstand op het scorebord te zetten door een penalty te benutten, nadat Kirm naar de grond werd geworpen.

FC Groningen staat nu op de 7e plek in de Eredivisie en doet weer volop mee om de play-off plaatsen. De volgende wedstrijd is volgende week thuis tegen ADO Den Haag. Trainer Maaskant moet dan wel Schet en de Leeuw missen, die door een gele kaart de komende wedstrijd geschorst zijn.