“Neem burgerinitiatieven serieus”

De gemeente moet de mensen die initiatieven hebben aangedragen voor tijdelijk gebruik van het Suikerunieterrein, serieus nemen. Dat vindt de raadsfractie van GroenLinks.

De partij is onaangenaam verrast door de berichten dat de initiatiefnemers gedemotiveerd zijn geraakt. GroenLinks vindt dat het Stadsbestuur haar ambities om deze mensen met hun goede ideeën te steunen, niet waarmaakt. De helft van de initiatiefnemers zou al zijn afgehaakt. Zij kwamen met allerlei suggesties, zoals een camping voor campers en een werf voor woonboten.

GroenLinks vindt het erg belangrijk dat Stadjers met suggesties voor tijdelijke invulling van het Suikerunieterrein maximale ondersteuning van de gemeente krijgen. De partij heeft het Stadsbestuur vragen gesteld over de kwestie.

Deel dit artikel: