Verdachte moord Vishoek aangehouden

De politie heeft vrijdagavond een 44-jarige man uit Groningen aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op een 43-jarige prostituee. De vrouw is dinsdagavond in een pand op de Vishoek om het leven gebracht.

De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij binnengekomen tips en gedegen recherchewerk. De gemaakte compositietekening speelde hierbij een nadrukkelijke rol. Er kwamen in korte tijd ruim 50 tips binnen bij het rechercheteam. Er werden onder meer namen genoemd van personen die leken op de gemaakte tekening.

De man is al eerder in aanraking gekomen met de politie voor een klein incident. Hij is nu ingesloten in de cel en mag geen contact hebben met de buitenwereld. De forensische opsporing heeft vrijdagavond in zijn huis sporenonderzoek verricht. Ook is de man inmiddels gehoord over zijn betrokkenheid bij de zaak. Veel kan de politie hier nog niet over kwijt. Het onderzoek is nog in volle gang en voorlopig wordt de 44-jarige man als enige verdachte gezien.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *