Nieuwjaarsfeest valt uit in Golden Arm

Het nieuwjaarsfeest van discotheek De Golden Arm in de Hardewikerstraat is compleet in het water gevallen. Een kwartier na de opening van het feest viel de stroom uit. De gasten moesten elders vertier zoeken.

In de discotheek waren de eerste tientallen bezoekers net gearriveerd, toen rond 1.15 uur de voor de discotheek belangrijke krachtstroom het in de wijk begaf. Na een uur werd duidelijk dat Enexis het probleem niet volledig op korte termijn kon oplossen, waarop de discotheek alle nog aanwezige gasten naar huis moest sturen. “Dikke shit!” aldus Wim Heideveld. De bedrijfsleider baalde dat hij de teleurgestelde gasten geen onderdak kon bieden, omdat hun veiligheid in het geding kwam.

De Golden Arm geeft mensen die al kaarten gekocht hadden hun geld terug en zal aanstaande zaterdag een alternatief nieuwjaarsfeest organiseren. De titel luidt heel ludiek: High Voltage Reloaded.

Deel dit artikel:

  1. Wij wonen er verderop en zaten ook zonder stroom. Sneu voor al die mensen die leuke nacht in de arm verwacht hadden. Thuis konden we het oplossen met een paar kaarsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *