Man over de rooie aan kassa

Een 56-jarige Stadjer is maandagavond uitgevallen tegen een kassière van een supermarkt aan het Linnaeusplein. De politie moest er aan te pas komen om de man tot kalmte te dwingen.

De man werd kwaad, omdat de 19-jarige kassière zijn tas wilde controleren. Hij schold de vrouw uit en bedreigde haar. Andere klanten hoorden dat en belden de politie.

Agenten hebben de man opgepakt en opgesloten. De kassière doet aangifte.

Deel dit artikel:

  1. Ik ben zelf 55 …dus …..deze man maar even streng toespreken ?? of naar Heropvoedingskamp..!!?
    Vraag het aan mij ..? dan kies ik voor optie 2

  2. Ik kwam regelmatig in deze supermarkt en omdat er nogal veel gestolen werd, is vorig jaar opeens het tassen-check beleid ingevoerd. Het is een van de redenen dat ik niet meer naar deze supermarkt ga.
    Ik zie regelmatig klanten die zich hier mateloos aan ergeren en begrijp de reactie van deze man maar al te goed. Net als de cassieres met schaamrood op de kaken die moeten vragen of ze in iemand’s tas mogen kijken.

    Goed om te weten: je mag als klant gewoon weigeren hieraan mee te werken. Ik heb het destijds geweigerd om mijn handtas te openen, daarna is het ook nooit meer gevraagd. Maar nu zijn andere klanten dus de klos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *