Stadjer gaat klacht indienen tegen politie van Breda

Stadjer Yon de Smit gaat een klacht indienen tegen de politie in Breda. Volgens De Smit werd hij afgelopen weekeinde ten onrechte gearresteerd en kreeg hij ook nog een flinke boete.

De Smit zat naar eigen zeggen na een vrijgezellenfeest op een terras in Breda toen de politie enkele mannen inrekende. De Smit ging kijken wat er gebeurde, maar kreeg van de politie te horen dat hij moest vertrekken.

Toen de Stadjer terug naar zijn gezelschap wilde lopen werd hij tegen de grond geduwd en afgevoerd naar het politiebureau waar hij een nacht in de cel moest zitten. De politie van Breda wil lopende het onderzoek niet reageren.

Deel dit artikel:

  1. Ik ben ex-stadjer en woon sinds een jaar of twee in Breda en weet dat hier meer klachten zijn over het optreden van de politie tijdens het nachtleven. Ook over het optreden tegen de groep van het vrijgezellenfeestje, is veel te doen geweest. Gezien dit gegeven, geef ik Yon nog een goede kans ook.

  2. De klacht staat op papier. Nu wachten op getuigenverklaringen en dan op de bus. Ik verwacht dat het procesverbaal na bezwaar of anders na beroep vernietigd wordt. Juridisch rammelt het aan alle kanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *