Categorieën: 112

Stadjer gewond bij verkeersongeluk in Grijpskerk

Een 59-jarige motorrijder uit de stad is donderdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Rijksstraatweg in Grijpskerk. De man is met rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

De motorrijder kwam uit de richting van Groningen. Een tegemoetkomende automobilist uit de richting van Grijpskerk wilde links afslaan. De bestuurder, een 56-jarige man uit Niezijk, stopte in het voorsorteervak. De Stadjer remde af omdat hij niet zeker wist of de automobilist hem gezien had. Bij het remmen verloor de motorrijder de macht over het stuur en ging onderuit.

Zijn motor kwam tot stilstand tegen de auto van de Niezijlster. De man is door medewerkers van de ambulance behandeld en daarna overgebracht naar het ziekenhuis. De motor is weggesleept.

Sebastiaan Scheffer

Bekijk reacties

  • Ik weet niet waar deze info vandaan komt, maar het verhaal klopt niet. Ik ben de bewuste motorrijdende stadjer. De man uit Niezijl stopte niet in het voorsorteervak, maar reed de weg op. Toen hij mij zag was het al te laat en ik heb de motor platgelegd om een botsing te vermijden. De motor gleed de berm in en ik rolde over de weg en tegen/onder de auto. Toen de man uit Niezijl zag dat ik half onder de auto lag, is hij achteruit het voorsorteervak ingereden. Zijn eerste reactie was daarna " sorry, ik had u niet gezien". Tegenover de vrouwelijke agent uit Zuidhorn die hem naderhand vroeg omtrent een en ander, ontkende hij dit en zij dat hij mij wel gezien had en netjes gestopt was. Onwaar!

    • Wij krijgen onze informatie, ook met mbt dit verhaal, van de politie. Zij stellen iedere dag de persberichten op, waarna wij daar als redactie een artikel voor onze website van maken.
      Als redactie hebben we geen enkele aanleiding om te twijfelen aan de inhoud van de berichten, waardoor wij dit ook niet checken. Dat checken zou sowieso een lastig karwei omdat de betrokkenen vaak niet te traceren zijn.

      Ik hoop uw vraag hiermee voldoende beantwoord te hebben.

Recente berichten

Donderdag begint zonnig, maar eindigt mogelijk met regen- of onweersbui; daarna langzaam wat minder warm

Het zonnige en warme weer van de afgelopen dagen kent aan het eind van donderdagmiddag…

2 uur geleden

Mogelijk oplossing voor bewoners Betonbos: “We gaan in gesprek met provincie”

Er is mogelijk een oplossing voor de bewoners van het Betonbos. Dat heeft wethouder Rik…

2 uur geleden

Gemeente gaat onderzoek doen naar kabelgoot om elektrische auto’s op te laden met zonne-energie

De gemeente gaat onderzoeken of het mogelijk is om kabelgoten in te zetten waarmee huiseigenaren…

4 uur geleden

Gemeente schiet extra uitvoeringskosten inburgering zelf voor: ‘Verantwoordelijk voor wettelijke taken met te weinig knaken’

De gemeenteraad heeft woensdagmiddag ingestemd met het aanstellen van vijf nieuwe personeelsleden voor Thuisin050, de…

4 uur geleden

Deel ringweg voor Geheugenpaviljoen wordt niet gesloopt: “Inspraak kan soms heel duur zijn”

Het gedeelte van de zuidelijke ringweg dat mogelijk in de toekomst gebruikt gaat worden voor…

4 uur geleden

Donar kansloos ten onder in Den Bosch

Donar heeft woensdagavond de eerste wedstrijd in de halve finale van de play-offs om de…

4 uur geleden