Gewonde bij verkeersongeluk Meerweg

112
Foto: Martin Druppers - 112groningen.nl

Een nog onbekende man is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Meerweg in Haren.

Het ongeluk vond rond 13.00 uur plaats nabij de brug. Door nog onbekende oorzaak kwamen een personenwagen en een bestelbusje met elkaar in botsing. In de personenauto zaten drie inzittenden waarvan de bijrijder gewond was geraakt. Het slachtoffer moest door personeel van de ambulance gestabiliseerd worden voor hij naar het ziekenhuis vervoerd kon worden. De andere betrokken kwamen er zonder kleerscheuren van af. Wel werd de bestuurder van het bestelbusje aangehouden omdat hij niet in bezit bleek te zijn van een geldig rijbewijs.

Beide auto’s raakten door het ongeluk zwaar beschadigd. Zij zijn door een bergingsbedrijf weggesleept. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *