Categorieën: Nieuws

PvdA: haast maken met invulling Forum

Het stadsbestuur is niet slagvaardig genoeg met de invulling van het Groninger Forum en voedt daarmee de kritiek op de cultuurtempel achter de oostwand van de Grote Markt. Dat zegt de PvdA.

De PvdA wil weten waarom er nog niets gebeurd is met de adviezen van de commissie Terlouw. Het stadsbestuur heeft de gemeenteraad beloofd om voor 1 mei een programma van eisen bij de gemeenteraad presenteren. Tot op heden is dat nog niet gebeurd.

Terlouw had in april vorig jaar geadviseerd om onder andere een intendant aan te stellen die het Forum in de markt zou zetten. Op deze manier zou er draagvlak ontstaan voor het Forum. Het stadsbestuur nam het voorstel over en besliste dat er een intendant zou komen naast de huidige Forumdirecteur Bas van Kampen.

André Huitenga

Bekijk reacties

  • GEEN FORUM, GEEN TRAM, en als die hersenlose sukkels niet willen luisteren naar hun eigen achterban zou ik zeggen WEG MET DEZE DOMBO'S

  • Dit Forum gaat zowiezo jaarlijks een enorm gaat slaan in de gemeentelijke begroting, waarbij je kunt gaan denken aan een structureel jaarlijks tekort van tussen de 2 1/2 tot 4 miljoen euro. Maar dat is een bewuste keuze geweest van dit stadsbestuur. Wil je dit nog te bouwen Forum winstgevend kunnen gaan maken, dan kun je wellicht beter op zoek kunnen gaan naar een direkteur genaamd dhr.of mevr.Fata Morgana, i.p.v. om jezelf hoofdbrekens te gaan bezorgen over een zinvolle invulling van dit gebouw.

  • http://www.groningerforum.nl/groninger-forum/vacatures
    Intussen kan er alvast gesolliciteerd worden op goedbetaalde en vooral gesubsidieerde banen bij de Forumclub, ook al staat het ‘gedrocht’ er nog niet Dus voelt u zich geroepen om in deze club te vertoeven stuur dan snel uw CV. Deze aanbieding geldt trouwens ook voor Kees van Twist voor het geval hij al niet directeur wordt.

    • De Intendant zal wel redelijk goed betaald worden, maar als ergens stagiair voor staat dan is dat zeker niet het geval. Of heb jij wel eens van een goed betaalde stagiair gehoord Mike?

Recente berichten

Groningen biedt excuses aan voor rol in slavernijverleden

Burgemeester Koen Schuiling (VVD) heeft donderdagavond excuses gemaakt voor de rol die het toenmalige gemeentebestuur…

5 uur geleden

Aanhoudend zonnig en temperaturen blijven boven de 20 graden

Vrijdag is er af en toe zon en kans op een enkele bui. Het wordt…

5 uur geleden

Pinstoring treft ook Groninger winkels

Ook bij Groninger winkels kon en kan donderdagavond niet altijd gepind worden. (meer…)

6 uur geleden

Traktaties voor mensen die op de fiets naar het werk gaan

Fietsers konden donderdag op een traktatie rekenen als zij op hun tweewieler naar het werk…

6 uur geleden

Groninger moet 34 maanden de cel in voor helpdeskfraude

Een 22-jarige man uit Groningen is vrijdag veroordeeld tot 34 maanden celstraf wegens helpdeskfraude. (meer…)

7 uur geleden

Walter Flapper zakelijk leider Stichting Jonge Harten

Walter Flapper is sinds deze maand de nieuwe zakelijk leider van Stichting Jonge Harten, de…

8 uur geleden