Politie zoekt eigenaren van fietsen

De politie is op zoek naar de eigenaren van twee, vermoedelijk gestolen, fietsen. De fietsen kwamen naar voren toen de politie donderdagavond een een 46-jarige veelpleger in zijn woning aan wist te houden.

De politie had informatie ontvangen dat 46-jarige Stadjer in het bezit was van gestolen fietsen. De veelpleger moest mee naar het politiebureau en werd voor verder onderzoek ingesloten. De politie heeft sterke vermoedens dat beide fietsen van diefstal afkomstig zijn.

Na onderzoek constateerde de politie dat er geen aangifte gedaan was van diefstal van deze fietsen. Eigenaren die hun fiets herkennen kunnen met hun sleutel de fiets op komen halen.

Damesfiets van het merk Batavus.
Herenfiets van het merk Gazelle
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *