Jonge democraten kiezen gesloten coffeeshop tot beste

nieuws
foto: MindExpansi0n

Coffeeshop Dr. Anders uit de Gelkingestraat verliest na twee weken weer zijn titel beste coffeeshop van Groningen. Twee weken geleden kozen de Jonge Democraten Dr. Anders tot beste coffeeshop van Groningen naar aanleiding van een in december gehouden onderzoek.

Echter nu is gebleken dat Dr. Anders vier weken geleden de deuren definitief heeft gesloten. Daarom is nu nummer twee uitgeroepen tot de beste: Metamorphose aan de Oude Boteringestraat. Volgens de Jonge Democraten beschikt Metamorphose over een gezellige sfeer, smaakvolle inrichting en vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook de geteste joint was van een uitstekende kwaliteit. Bovendien is het personeel bereid voorlichting te geven en is er weinig overlast rondom de coffeeshop.

Binnenkort krijgt de Metamorphose als prijs een bordje waarop zij als winnaar verkondigd staan. De Jonge Democraten zullen de coffeeshoptest jaarlijks gaan herhalen om te zien of Metamorphose haar winnaarsstatus kan behouden, en ook om de kwaliteit van de Groningse cannabisverkooppunten nauwlettend in de gaten te houden.