Jong FC Groningen wint eenvoudig van Feyenoord/Excelsior

Jong FC Groningen heeft maandagavond goede zaken gedaan in de Eredivisie voor Beloften. In Zuid-Holland werd Feyenoord/Excelsior met 1 – 3 verslagen.

De wedstrijd was na een half uur spelen al beslist. Het team van trainer Dick Lukkien begon goed aan de uitwedstrijd. Hyun-Jun Suk en Tom Hiariej konden dankzij goed aanvallend voetbal makkelijk raak schieten waardoor de ruststand op 0 – 2 werd bepaald.

FC Groningen zette het aanvallende voetbal in de tweede helft door wat in de 54ste minuut resulteerde in een doelpunt opnieuw gemaakt door Suk. Kort daarna redde Ricky van Haaren de eer van de thuisploeg door de eindstand van 1 – 3 op het scorebord te zetten.

Door de overwinning staat de FC nu op de vierde plaats in de Eredivisie voor Beloften met 32 punten uit twintig wedstrijden.