Celstraf van 18 jaar geëist tegen Marcel B.

nieuws
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Het Openbaar Ministerie eist een celstraf van 18 jaar tegen de 29-jarige Marcel B. Hij wordt er verdacht, vorig jaar juni zijn 20-jarige vriendin te hebben doodgestoken.

De moord vond plaats in een woning aan de Kerkstraat in Hoogkerk. De verdachte kon niet verkroppen dat de vrouw hem wilde verlaten. Na zijn daad meldde hij zich op het politiebureau met de bekentenis dat hij zijn vriendin Danielle had doodgestoken.

Tijdens de rechtszaak bleek dat de verdachte 22 keer op de vrouw heeft ingestoken. De officier van justitie sprak van een laffe daad die zwaar bestraft moet worden. De rechter doet over twee weken uitspraak.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *