Muppets bij Albert Heijn uitverkocht

Bij Albert Heijn is geen Muppet meer te vinden. De actie is vervroegd afgelopen, omdat de hele voorraad op is.

Veel klanten zijn ontevreden, omdat volle spaarkaarten geen Muppets meer opleveren. Albert Heijn heeft Kermit, Gonzo, Miss Piggy en de vijf andere poppen in Azië laten maken en kan niet op korte termijn voor nieuwe voorraad zorgen.

Gedurende de actie leverde een besteding van vijftien euro een zegel op, die op een kaart geplakt kon worden. Met een volle spaarkaart konden verzamelaars voor een euro een Muppet uitkiezen.

De actie had nog de hele week moeten duren. Als alternatief biedt Albert Heijn voor een volle spaarkaart ansichtkaarten van de Muppets aan.

Deel dit artikel:

 1. Ik heb het helemaal gehad met ah! Volgende acties zal ik boicotten; evenals de gewone boodschappen bij ah. Leek leuk maar nu een drama. Ah kan ondergaan door eigen succes. Doei.

 2. de muppet show van APPIE is voor mij en voor de kinderen weer eens een echte APPIE FLOP geworden.M,n volle spaarkaarten 3stuks maar in de afvalbak van filiaal gedumpt.Voor mij geen APPIE SHOW meer.ADIU APPIE!

 3. we voelen ons echt bezondermieter met jullie actie.als hoogvliet of c1000 een actie voerd komen ze wel na .Geen alberthein meer .weg 3kaarten

 4. Ik ben zelf een Medewerker van Albert Heijn, en het is heel erg vervelend voor ons de klanten te moeten teleurstellen. vooral voor kinderen en oudere personen vinden we het vervelend omdat ze massaal boodschappen doen om aan de punten te komen. AH had meer poppen moeten laten Produceren ze kunnen er beter duizenden teveel hebben dan duizenden te weinig. dit zijn acties waar ah door haar eigen succes ondergaat. Ik hoop dat jullie dit het personeel niet kwadelijk nemen want de schuld ligt bij het Hoofdkantoor.

 5. Als jullie het allemaal zo gehad hebben met AH doe je toch lekker ergens anders boodschappen? Stelletje hersenloze gierige kut hollanders dat jullie zijn bah!

 6. Heel slecht van de ah! De plus zou het gewoon bij laten maken ongeacht de levertijd! En ik kon laatst ook zonder spaarkaart die anzichtkaarten krijgen. Of te wel een schande van de ah!!!! Dit is niet de eerste keer

 7. Volgens mij hebben jullie de actievoorwaarden niet gelezen, daar stond namelijk o.a. in “AH behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de Actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.” [Albert Heijn, 2011] En ” Voor deze Actie geldt op=op.”[ibíd.].

  Zuur dus, maar niet onredelijk.

 8. Helaas trappen vele mensen in dit soort spaaracties. Ze kopen boodschap karren vol om zogenaamd vrijwel ‘gratis’ muppets te sparen. Maar uiteindelijk zitten dit soort spaaracties gewoon in de prijs van de producten verwerkt. Is het de hebberigheid ?
  Als je graag muppet poppen wilt hebben koop je ze toch gewoon voor rond de 10 euro in de speelgoedwinkel en zelfs de blokker verkoopt ze voor rond de 7 euro.

 9. Ik begrijp ook niet waarom mensen volle spaarkaarten bewaren tot de laatste week, zeker als er heel duidelijk op=op bij staat. Heel bijzonder en toch klagen

 10. heel vervelend dat ze er niet meer zijn, maar aansichtkaarten ervoor krijgen is geen compromie daar hebben wij niet voor gespaart.
  En als er geen poppen meer zijn, stop dan met deze aktie, maar geef dan ook geen spaarpunten meer weg.
  Dit is tegenstijdig?

 11. Ook ik werk bij Albert Heijn en net als Maurice vind ik dat je het ons als medewerkers niet kwalijk moet nemen.

  Volgens mij waren de anzichtkaarten juist een prima middel om nog weg te geven op het einde van de actie. Zelf hebben we na enig zoekwerk en wat kosten onze verzameling wel compleet gekregen Toch hoop ik dat AH de volgende keer op voorhand meer besteld en desnoods een nazending regelt. Dan is iedereen tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *