Vóór 2017 tunnel bij Paterswoldseweg

Bij de drukke spoorwegovergang aan de Paterswoldseweg moet vóór 2017 een tunnel komen. Dat zegt wethouder Karin Dekker van Verkeer.

In 2017 begint namelijk de aanpak van de zuidelijke ringweg. Om een verkeerschaos te voorkomen is het van belang dat de tunnel af is vóór het begin van de werkzaamheden, om zo als alternatief te kunnen dienen. De overgang is al één van de drukste van de stad, omdat er een voetpad, een fietspad en een weg over loopt. Bovendien komt er vlakbij de kruising een busbaan uit.

Hoe de plannen er precies uit gaan zien is nog niet duidelijk. “Het is een uitdaging, maar daar houd ik wel van”, aldus de wethouder.

Deel dit artikel:

  1. ja zolang het niet om haar geld gaat houd zij wel van een uitdaging,
    ik zou zeggen doe eens een voettocht door de woestijn das pas een uitdaging.

  2. ja hoor karin dekker houdt wel van een uitdaging ik vraag me af hoe het mogelijk is dat zij wethouder van verkeer is in de stad want als ik zo naar die oplossingen van haar kijk komt ze volgens mij uit een dorp waar niet meer verkeer rondrijdt dan 2 fietsen een auto en een tractor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *