Huistra: “We hebben de potentie om door te groeien”

sport

Trainer Pieter Huistra is tevreden over de wedstrijd die FC Groningen zondagmiddag speelde in de Euroborg tegen FC Twente. “We hebben de potentie om door te groeien”, aldus Huistra.

“Een groot deel van de wedstrijd waren we zeker niet de mindere. We hebben een jong elftal, met absoluut potentie om door te groeien. Dat hopen we in de volgende thuiswedstrijd tegen Feyenoord opnieuw te laten zien”. Nadat de FC in de tweede helft op 1-1 was gekomen braken er moeilijke minuten aan voor de groen-witten. “In die fase heeft onze doelman met enkele fraaie reddingen het punt voor ons gered”, aldus Huistra.

Van Loo laat in het Algemeen Dagblad weten dat hij daar ook een goede reden voor had. “Het doelpunt van FC Twente in de eerste helft was mijn fout. Daar hoef ik niet om heen te draaien. Ik moest iets goed maken. Dat ik in de tussentijd de nodige kritiek over me heen kreeg hoort er dan ook bij”. Met kritiek doelt Van Loo op de fluitconcerten die hij van zijn eigen fans te horen kreeg. “Je weet dat zoiets na een fout kan gebeuren, maar iemand met ervaring moet hier tegen kunnen. Tenslotte word ik betaald om ballen tegen te houden en niet, zoals in de eerste helft, door te laten”.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *