De koks van Koksherberg werken stug door, ook tijdens de zomerperiode. Dat moet ook wel want zij verzorgen 700 tot 1000 maaltijden per dag.
Eelke Schaap is één van de koks van Koksherberg. Vroeger werkte hij op een schip, nu kookt hij in grote hoeveelheden. Daarbij draait hij zijn handen niet om voor een aardappelkroketje of gegratineerde aardappels.
Bewoners van bejaardentehuizen kennen de maaltijden van Schaap en zijn collega’s.
Tot en met 15 december kunnen inwoners van de gemeente Groningen weer vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties…
Volgens het gemeentebestuur heeft de Dierenambulance Groningen voorlopig geen ontheffing apart nodig voor de zero-emissiezone…
Thermo Fisher, de Amerikaanse biofarmaceut met een vestiging aan de Zuiderweg in Hoogkerk, heeft zijn…
Kringloopwinkel GoudGoed is bijna een week geopend. Volgens manager van WerkPro Bastiaan van Vliet lopen…
Op de kruising tussen de Osloweg en de Gotenburgweg vond vrijdagmiddag een aanrijding plaats tussen…
De Forumbibliotheek in Selwerd is vrijdagochtend feestelijk heropend na een verbouwing van drie maanden. In…