Categorieën: Nieuws

Koks werken door in de zomer

De koks van Koksherberg werken stug door, ook tijdens de zomerperiode. Dat moet ook wel want zij verzorgen 700 tot 1000 maaltijden per dag.

Eelke Schaap is één van de koks van Koksherberg. Vroeger werkte hij op een schip, nu kookt hij in grote hoeveelheden. Daarbij draait hij zijn handen niet om voor een aardappelkroketje of gegratineerde aardappels.

Bewoners van bejaardentehuizen kennen de maaltijden van Schaap en zijn collega’s.

Ecco van Oosterhout

Recente berichten

Nominatie voor CU-vrijwilligersprijs ‘Barmhartige Samaritaan’ weer van start

Tot en met 15 december kunnen inwoners van de gemeente Groningen weer vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties…

2 uur geleden

Gemeente: ‘Voorlopig geen probleem voor dierenambulance in zero-emissiezone’

Volgens het gemeentebestuur heeft de Dierenambulance Groningen voorlopig geen ontheffing apart nodig voor de zero-emissiezone…

2 uur geleden

Thermo Fisher wil opnieuw praten over cao; acties voorlopig gepauzeerd

Thermo Fisher, de Amerikaanse biofarmaceut met een vestiging aan de Zuiderweg in Hoogkerk, heeft zijn…

3 uur geleden

Kringloopwinkel GoudGoed blij met nieuwe plek aan Paterswoldseweg: “We hebben veel ruimte”

Kringloopwinkel GoudGoed is bijna een week geopend. Volgens manager van WerkPro Bastiaan van Vliet lopen…

3 uur geleden

Fietser gewond door aanrijding op Osloweg

Op de kruising tussen de Osloweg en de Gotenburgweg vond vrijdagmiddag een aanrijding plaats tussen…

3 uur geleden

Forumbibliotheek Selwerd feestelijk heropend

De Forumbibliotheek in Selwerd is vrijdagochtend feestelijk heropend na een verbouwing van drie maanden. In…

4 uur geleden